Ziraat Bankası'ndan Emekliye 10.000 TL Faizsiz Kredi! Nakit Destek Kampanyası Başladı…

Ziraat Bankası'ndan Emekliye 10.000 TL Faizsiz Kredi! Nakit Destek Kampanyası Başladı…
Ziraat Bankası'ndan emeklilere özel nakit destek kampanyası oluşturuldu. Ziraat Bankası 10.000 TL kredi kampanyasını duyurdu. İşte kredinin detayları…

Kasım ayı ile birlikte emekli vatandaşlara sevindirici haber geldi. Türkiye'nin en büyük kamu bankası olan Ziraat Bankası'ndan emeklilere maddi destek oluşturacak. Özel bir kampanya için start verildi. Bu kampanya emekli maaşı alan herkese düşük faiz oranları ile uzun vade imkanı oluşturarak kredi desteği sağlıyor. İhtiyaç kredisi almak için yapılması gerekenler açıklandı.

Kredi Başvurusu Çok Kolay

Ziraat Bankası'ndan başvuru yaparak kredi almak oldukça kolay. Ziraat Bankası'ndan kredi başvurusu yapmak için emekli maaşınızı Ziraat Bankası'na taşımanız gerekiyor. Hemen bu şekilde başvurunuzu yapabilirsiniz. Banka emeklilere sunduğu ek ödemeleri ve uzun vadeli düşük faize ihtiyaç kredisi ile dikkat çekti. 36 ay vadeli kredi imkanını 3 ay ertelemeli olarak kullanabilirsiniz. Bu sayede emekliler bu ödemeleri çok daha rahat bir şekilde alabilecekler.

Masrafsız Ve Gelir Belgesiz Kredi

Verilen bu kredi desteği masrafsız ve gelir belgesiz veriliyor. Emeklilere destek sağlayan kredi için hemen başvuru yapabilir. Ek ödeme ile ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, finansal olarak rahatlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.