Ziraat Bankası Hesabı Olana 2000 TL Hediye Verilecek! Banka Hediye Kampanyası Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası Hesabı Olana 2000 TL Hediye Verilecek! Banka Hediye Kampanyası Başvurusu Nasıl Yapılır?
Ziraat Bankası, hesap sahiplerine yönelik son kez duyuruda bulunduğu kampanya ile dikkatleri üzerine çekiyor. Banka, web sitesi üzerinden başlatılan kampanyanın bu gece yarısı sona ereceğini açıkladı.

Kampanya kapsamında, Bankkart ile Troy'da 2 bin TL hediye verileceği belirtildi ve bu fırsattan yararlanmak isteyenler için son tarihin gece yarısı olduğu vurgulandı.

Ziraat Bankası'nın Güncel Kampanyası Merak Ediliyordu

Troyestore.com üzerinden tek seferde yapılan alışverişlere odaklanıyor. Banka, 15.000 TL ile 29.999 TL arası alışveriş yapanlara 1.000 TL Bankkart Lira, 30.000 TL ve üzeri alışveriş yapanlara ise 2.000 TL Bankkart Lira hediye edileceğini açıkladı. Kampanyanın sadece web sitesi üzerinden geçerli olacağına dikkat çekildi.

Kampanya Koşulları İse Şu Şekilde Belirlendi

Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahipleri, hem kredi kartı hem de banka kartı özellikleriyle kampanyadan faydalanabilecek. Katılım için Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS kanalları kullanılabilecek. SMS ile katılım için Bankkart sahiplerinin TROY yazıp 4757'ye Bankalarının kayıtlı cep telefonundan SMS göndermeleri gerekiyor. SMS gönderimleri ücretsiz olacak.

Kazanılan Paralar 5 Aralık 2023 Tarihinde Yüklenecek

Her müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 2.000 TL Bankkart Lira kazanabilecek. Bankkart Lira'lar, kampanya koşullarını sağlayan müşterilere 5 Aralık 2023 tarihinde yüklenecek. Kampanyaya asıl kart sahiplerinin katılabileceği belirtilirken, ek kartlar ve sanal kartlarla yapılan harcamaların asıl kart sahibinin harcamalarına dahil edileceği bildirildi.

Katılmak İsteyenler Başvuru Yapması Gerekiyor

Ayrıca, bir müşterinin kampanyadan en fazla bir kez faydalanabileceği ve kampanyanın 15 Kasım 2023 tarihinde sona ereceği vurgulandı. Yani, kampanyaya katılmak isteyenlerin bu gece 23.59'a kadar işlem yapmaları gerekiyor. Banka, 2 bin TL Bankkart Lira fırsatı kampanyasının başlangıç tarihinin 1 Kasım olduğunu hatırlatarak, bu avantajlı fırsatın sona ereceği tarihi duyurdu. Kampanya ile ilgili detaylar, Ziraat Bankası'nın resmi web sitesi üzerinden de ulaşılabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.