Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’tan Kampanya! 30.000 TL’den 50.000 TL’ye Kadar Ek Ödeme Yapılacak!

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’tan Kampanya! 30.000 TL’den 50.000 TL’ye Kadar Ek Ödeme Yapılacak!
Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’tan kampanya duyuruldu. Bankalardan düzenledikleri kampanya ile 30.000 TL ile 50.000 TL arasında ek para ödemesi yapılacak…

Ekim ayı ile beraber bankalar bazı çeşitli kampanyaları müşterilerine sunmayı sürdürüyor. Kamu bankaları da hem mevcut müşterilerini memnun etmek hem de yeni müşteri kazanmak için kampanyalarını başlattı. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank düzenledikleri kampanya kapsamında 30.000 TL ile 50.000 TL arası ek ödeme olanağı sunuyor. Başvuru işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Onay alınması halinde ödeme işlemleri IBAN numarası üzerinden anında aktarılıyor.

Nakit sıkıntısı çekenlere değişen ödeme yöntemleri ile ihtiyacınıza uygun olarak ek ödeme almanız mümkün oluyor. 10.000 TL limitten başlayıp 20.000 TL, 30.000 ve 50.000 TL'ye dek olan ödemeleri 36 ay vadeden yararlanarak da alabilirsiniz. Temmuz ayı itibari ile emeklilere sağlanan % 25 zam, emeklilerin ek ödemelerini araştırmasına neden oldu. Bankaların sunduğu kredi kampanyaları oldukça ilgi görüyor. Bankaların düzenlemiş olduğu kampanyalar ile hem emeklilerin bütçesi düzelecek hem de müşteri sayısını yükseltiyor. Özellikle de Temmuz ayının ardından uygun kredi sağlayan bankalar merak edilir oldu. Özellikle emekli vatandaşlar için uygun faiz oranları ve vade imkanı sunan bankalar büyük bir ilgi gördü.

Yaz aylarının sonu yaklaşırken faiz oranları ve vadeler ile kredi almayı düşünüyorsanız anında kamu bankalarına gidebilirsiniz. 10.000 TL ve 50.000 TL arası ödemeler 36 ay vade imkanı ile size özel faizlerden yararlanabilirsiniz.

Kamu bankaları tarafından özellikle emeklilere özel kredi kampanyaları hazırlanmış bulunuyor. Ancak bankadan uygun kredi veren bankayı bulmak adına araştırmalar sürüyor. Bankaların resmi internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredilerinde faiz oranlarında indirimler yapıldığı açıklanıyor. Ziraat Bankası %2,5 faiz oranı ile 36 aya kadar vade imkanı oluşturuyor. Diğer bankalar ise benzer faiz oranları üzerinden çeşitli kampanyalar ile müşterilerinin tercihi oluyor.

Kredi kullanırken bankalardan düşük faiz imkanlarını kullanmak için bireylerin kredi puanına da dikkat ediliyor. Bu sebeple, ihtiyaç kredisi almadan önce kişisel kredi puanınızı kontrol etmeniz ve size özel faiz oranlarını öğrenmeniz büyük öneme sahiptir. Bu bilgiler ile birlikte en uygun kredi fırsatını sağlamak daha uygun olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.