Yeni Fiat Egea Sedan Fiyatlarına Büyük İndirim Geldi! Bu Fırsat Kaçmaz…

Yeni Fiat Egea Sedan Fiyatlarına Büyük İndirim Geldi! Bu Fırsat Kaçmaz…
Türkiye'nin en popüler otomobil markalarından biri olan Fiat, Egea sedan fiyatlarında dev indirim kampanyasını duyurdu. Ekim ayı itibarıyla Egea Sedan fiyatları 752,900'ye kadar inecek. İşte fiyat listesi…

Türkiye'nin popüler otomobil markası Fiat Egea Sedan fiyatlarına dev kampanyaya açıkladı. Ekim ayı fiyatıyla güncelleme yapan marka 752.900 TL'den başlayan fiyatlarla satış yapıyor. İndirim fiyatı ve donanım seviyeleriyle dikkat çeken otomobil markası en düşük fiyatlı Egea Sedan modeli olarak 1.4 Fire 95 HP easy manuel benzinli 752.900 TL'den satışa çıkardı. Otomobil markasının en pahalı aracı ise 1.5 T4 Hibrit 130 HP AT Easy otomatik elektrikli benzinli seçeneği olan modeli oldu. Bu model ise 1 milyon 170.900 TL'den satışa çıkıyor. Fiat Egea markasının sedan fiyatlarında yapmış olduğu indirime ek olarak da 20.000 TL'ye kadar takas indirimi bulunuyor. Ayrıca marka 12 ay 0 faizde kredi desteği kampanyası da oluşturdu.

12 Ay Vadeli 0 Faizli Kredi

Fiat Egea Sedan modelini alacak olanlara büyük fırsat açıklandı. Marka öyle bir kampanya açıkladı ki kredi kullanacak olanlara 12 ay 0 faiz kampanyasıyla araç satışı gerçekleştiriyor. Bununla kalmayan Fiat markası aynı zamanda takas için 20.000 TL indirim de duyurdu. 12 ay vadeli 0 faiz kampanyasından yararlanarak uygun fiyata satışı yapılan bu otomobilleri kaçırmayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.