Ünlü Oyuncu Ceyda Düvenci'den Sevenlerini Şok Edecek Gelişme! Apar Topar Hastaneye Kaldırıldı…

Ünlü Oyuncu Ceyda Düvenci'den Sevenlerini Şok Edecek Gelişme! Apar Topar Hastaneye Kaldırıldı…
Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci Saklambaç dizisi için ekran karşısına geçmeye hazırlanıyor. Oyuncu dizi için hazırlıklar yapılırken çekim sırasında rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. Ünlü oyuncunun sağlık durumu ise merak ediliyor.

NTV ekranlarında “Bambaşka Sohbetler” programının sunuculuğunu üstlenen Ceyda Düvenci program çekimi sırasında yaşamış olduğu sağlık sorunu sebebiyle hastanelik oldu. Ünlü oyuncunun bu programına ünlü ve önemli isimler katılıyorlardı. Büyük beğeni ile takip edilen programın çekimi sırasında sunucu ve oyuncu olan Ceyda Düvenci fenalaştı. Hemen ekip tarafından Maslak Acıbadem hastanesine kaldırılan ünlü isim ilk müdahale sonrasında solunum yolu enfeksiyonu geçirdiği tespit edilerek tedavisi tamamlandı. Hastanede bir gün gözetim altında kalan ünlü isim hastaneden çıkışta duygusal bir mektup yazdı.

Ceyda Düvenci hayat felsefesini ve yaşadıklarını anlatarak başarılı oyuncu hayatı boyunca yaşamış olduğu zor zamanlarda hep kalbinin sesini dinlediğini ve istediği şeyler için de sürekli mücadele halinde olduğunu açıkladı. Düvenci’nin programı yanı sıra dizi dünyasına geri döneceği de konuşuluyordu. Star TV'nin OGM Pictures imzalı dizisi Saklambaç’ta rol alacağı biliniyor. Dizide “Filiz” karakterini hayat verecek olan Ceyda Düvenci “Bambaşka Sohbetler” program çekimlerini ise dizi seti arasında mekik dokuyarak devam ettirecek. Televizyon dünyasında renk katacak isimlerden biri olmayı sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.