Türkiye İş Bankası'ndan Büyük Emekli Promosyon Fırsatı! 17.500 TL Alacaksınız…

Türkiye İş Bankası'ndan Büyük Emekli Promosyon Fırsatı! 17.500 TL Alacaksınız…
Emekliye İş Bankası'ndan rekor bir teklif geldi. Emekli vatandaşları 17.500 TL nakit destek yatıyor. Başvurular İşCep uygulaması üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Bu fırsattan hemen yararlanın. İşte detaylar…

Türkiye İş Bankası'ndan emekliye promosyon kampanyası hazırlandı. Bu kampanya emekli vatandaşları ekonomik rahatlamayı ve finansal güce ulaşmayı sağlıyor. Yaşamlarını kolaylaştıracak ödemenin detayları İş Bankası tarafından açıklandı. 17.500 TL rekor ödeme alacaklar.

İş Bankası Türkiye'de hizmet veren en güvenilir bankalar arasında yer alıyor. Rekor promosyon kampanyası ile vatandaşa büyük fırsat sağlayan banka 17.500 TL nakit destek verecek. Bu ödeme emeklilerin çeşitli ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri ve ekstra masraflarını karşılamaları için yeterli olacak. Kolayca başvuru yapabileceğiniz ödeme için mobil uygulamadan da işlem gerçekleştirebilirsiniz. 15 Ekim itibarıyla başlayan başvurular uygulama üzerinden yapılabiliyor. 3 gün içerisinde maaş bankası olarak İş Bankası'nı seçene ödemesi yatırılıyor.

Bankadan Finansal Destek Oluşturuldu

İş Bankası'ndan emekliye özel finansal destek oluşturuldu. Her ay düzenli geliri olmayan emekliye bu promosyon yaşamını daha kolay hale getirmesi için imkan sağlıyor. Başvuru işlemleri ise bankanın mobil uygulaması olan İşCep üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Birkaç dakika içerisinde başvurunuzu yaparak emeklilik döneminizi daha keyifli hale getirebilmeniz mümkün olacak. Ekim ayından itibaren başvuru yapmanız halinde bu ödemeden yararlanacaksınız.

İş Bankası'ndan Kolay Kredi İmkanı

İş Bankası müşterilerine kolay kredi imkanı oluşturuldu. Yeni müşterilerine bankadan düşük faizli kredi desteği veriliyor. 50.000 TL'ye kadar düşük faizli emekli kredisi sağlayan banka 36 ay vadeli seçenekler oluşturuyor. Böylece emekli vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını düşük bir faizle karşılayabiliyorlar. Üstelik bunun dışında ücretsiz havale ve EFT işlemleri de mümkün oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.