Teşkilat Dizisinde Başrol Ayrılığı Çok Konuşulacak! Hangi Başrol Oyuncusu Diziden Ayrılacak?

Teşkilat Dizisinde Başrol Ayrılığı Çok Konuşulacak! Hangi Başrol Oyuncusu Diziden Ayrılacak?
Pazar akşamları TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi 84. bölüm sonrasında başrol oyuncusunun ayrılığına şahitlik edecek. Herkesi şaşkına çeviren o ayrılığın detayları ortaya çıktı. İşte detaylar…

Yeni sezonda yeni kadrosu ile dikkat çeken teşkilat dizisi 84. bölümün ardından ayrılık sahnesine şahitlik edecek. Yeni sezonda büyük bir değişimin yaşandığı Teşkilat dizisi yeni bölümü sonrası heyecan giderek artıyor. Başrollerinde Aybüke Pusat, Murat Yıldırım, Cengiz Bozkurt, Tuğçe Açıkgöz, Sarp Leventoğlu, İlker Kızmaz, Melisa Akman, Serdar Geyik, Selin Genç, Ceyhun Mengiroğlu gibi isimlerin yer aldığı dizi için bir ayrılık daha yaşanacak.

Hangi İsim Veda Edecek?

Rakiplerini altüst eden ve reyting sıralamasında zirvenin sahibi olan Teşkilat dizisinde Aybüke Pusat yeni sezonda dizinin yeni başrolü olarak karşımıza çıkmıştı. Deniz Baysal Yurtçu ise Teşkilat dizisine veda etti ve büyük bir üzüntü yarattı. Teşkilat dizisinde kadroya veda eden yeni bir isim daha ortaya çıktı. O isim ve olayın perde arkası merak ediliyor.

Neslihan karakterinin sevgilisi olarak izleyici karşısına çıkan Gökhan Kargı birkaç bölüm sonra diziye veda edecek. Teşkilat listesinde hain olduğu ortaya çıkan Gökhan Kargı kadroya veda etmek için hazırlanıyor. Başarılı oyuncu İlker Kızmaz’ın canlandırdığı Gökhan Kargı karakterinin yer aldığı sahneler ortaya çıktı. Bu bölüm sonrasında oyuncunun diziye veda edeceği yeni fragmanda paylaşıldı. Teşkilat dizisinde heyecan doruğa tırmanmaya devam ediyor. Dizinin bir an olsun düşmeyen tansiyonu yeni bölümde de yükselecek. TRT 1 ekranlarında 85. bölümü ile Teşkilat pazar akşamı saat 20.00'de izleyici ile buluşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.