TC Kimlik Numarasının Sonu 0,2,4,6,8 Olanlar Dikkat! 6.000 TL Yatırılıyor!

TC Kimlik Numarasının Sonu 0,2,4,6,8 Olanlar Dikkat! 6.000 TL Yatırılıyor!
T.C. kimlik numarasının son hanesine göre ödeme yapılmaya başlandı. Denizbank ve Akbank, T.C. kimlik numarasının son rakamları 0 ile 8 arasında bulunan kişiler için büyük bir maddi fırsat sunuyor.

6.000 TL'ye kadar nakit erişim imkanı sağlayan bankalar, geri ödeme süresini 36 ay olarak belirledi. Kredi geçmişi ve kredi skoru bu ödemeyi almaya uygun olan vatandaşlar, bu kampanyadan faydalanarak uygun faiz ve kısa vadeli kredileri rahatlıkla erişebilirler. Denizbank ve Akbank, kişisel krediye başvuruda bulunanlara 3 ay ödeme erteleme seçeneği ve 36 ay vadeli kredi seçeneği de sunmaktadır. T.C. kimlik numarasının sonuna göre 6.000 TL'ye kadar varan kişisel kredi almak isteyen vatandaşlar, belirli şartlara uygun olduklarında hızlıca kredi başvuru işlemlerini tamamlayabilirler.

Denizbank ve Akbank, kişisel kredi limitini 6.000 TL'ye kadar sunar ve kredilerin geri ödeme süresini maksimum 36 aya kadar uzatabilir. Sunulan bu kampanya acil nakit ihtiyacı olan kişilere büyük bir maddi destek sağlamaktadır. Akbank'ın sunmuş olduğu bu krediye Akbank direkt mobil uygulaması üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Dilerseniz SMS yoluyla da başvuru yapabilirsiniz, yalnızca "KREDİ TC KİMLİK" yazılı bir mesajı 4425 numarasına göndermeniz gerekmektedir. DenizBank'a başvuruda bulunmak istiyorsanız, Denizbank mobil uygulaması üzerinden kredi başvurusu yapabilirsiniz. SMS yollayarak başvuruda bulunmak istiyorsanız "KREDİM TC KİMLİK" yazarak 3280 numarasını gönderebilirsiniz. Sunulan bu krediler düşük faiz oranları ile birlikte sunulur ve yüksek kredi skoruna sahip vatandaşlar için 50.000 TL'ye kadar varan kredi imkanı bulunmaktadır. T.C. kimlik numarasının son hanesi 0 ile 8 arasında olan tüm vatandaşlar, bu finansal destekten rahatlıkla yararlanabilir. Devlet destekli bu kredi kampanyaları, durumu olmayan veya aylığını yettiremeyen vatandaşlar için büyük bir fırsat olarak karşımıza çıkmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.