T.C Kimlik Numarası Sonuna Göre 6.000 TL İle 12.000 TL Ödeme Yatacak! İşte Ödeme Koşulları…

T.C Kimlik Numarası Sonuna Göre 6.000 TL İle 12.000 TL Ödeme Yatacak! İşte Ödeme Koşulları…
T.C kimlik numarasının son hanesine göre ödeme yapılacağı açıklandı. 6000 TL ile 12.000 TL arasında yapılacak ödemenin detayları araştırılıyor. İşte tüm merak edilenler…

Akbank ve DenizBank'tan ihtiyaç kredisi olarak acil ihtiyaçlarınız için 6.000 TL ile 12.000 TL ödeme yapılmasına karar verildi. Yepyeni nakit kredi kampanyası ile T.C kimlik numaranızın son rakamına göre ödemeler yapılacak. 6000 TL ile 12.000 TL arasında ödeme almak isteyenler düşük faiz oranı ve masrafsız kredi kampanyasından yararlanıyor. Üstelik gelir belgesiz bu ödeme yapılacak.

T.C kimlik numarası ile yapılan başvurular onaylandığında kredi hızlı bir şekilde hesabınıza yatırılmakta ve gün içerisinde paranız kullanılabilir olarak hesabınıza tutulmaktadır. Bu fırsat ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. İşte, başvuru yöntemleri ve koşullar…

Kredi Başvuru Detayları Açıklandı

Kredi kampanyasından yararlanmak için ihtiyacınıza göre 6.000 TL ile 12.000 TL arasında kredi alabilirsiniz. Gelir belgesiz başvuru yaparak Akbank ve Denizbank üzerinden gelir belgesi zorunluluğu olmadan kredi desteği alabilirsiniz. Finansal durumunuzu belgelemek için herhangi bir evrakla uğraşma zorunluluğunuz bulunmuyor. Masrafsız işlem ile kredi desteği sağlanıyor. Masraf veya komisyon ödemeniz gerekmiyor. Sürpriz ek maliyetler ile de karşılaşmanız mümkün değil. Düşük faiz oranları ile kredi kampanyası hazırlayan Akbank ve Denizbank nakit kredilerde düşük faiz oranları üzerinden kredi desteğini sağlarken geri ödemelerinizde de erişilebilir bir banka olduğunu kanıtlıyor.

Hızlı Kredi Kullanıma Ve Onay

Akbank ve Denizbank müşteri hizmetleri hemen aynı gün içerisinde kredi başvuru sonucunu öğrenebiliyorlar. Kimlik numaranız ile başvurunuzu gerçekleştirmeniz durumunda kredileriniz banka şubelerinden veya mobil uygulamalar aracılığıyla hızlı bir şekilde kullanılıyor. SMS yöntemiyle de kredi alabilirsiniz. 32 80 numarasına “kredim” boşluk “T.C kimlik numarası” yazın kimlik numaranızı ve doğum tarihinizi birer boşluk bırakarak yazın ve SMS gönderin. Akbank'tan başvuru yapmak için ise 44-25 numarasına “Kredi” yazın boşluk bırakın ve “T.C kimlik numaranızı” yazın ardından gönderdiğiniz mesaj sonrasında kısa bir süre içerisinde onay mesajı gelecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.