T.C Kimlik Numarası Sonuna Göre 12.000 TL Ödeme Yapılacak! Sabah Açıklama Geldi…

T.C Kimlik Numarası Sonuna Göre 12.000 TL Ödeme Yapılacak! Sabah Açıklama Geldi…
T.C kimlik numarası son rakamına göre ödeme yapılacağı açıklandı. Sabah 9 itibariyle vatandaşa müjde verildi. İşte, o açıklamanın detayları…

T.C kimlik numarası son rakamı 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ve 0 ile biten vatandaşlara 12.000 TL ödeme yapılmasına karar verildi. T.C kimlik numaranızdan başvurunuzu yaparak 12.000 TL nakit parayı alabilirsiniz. Bu kampanya ekim ayı sonuna kadar sürecek. Yarın itibarıyla başvurmanız halinde hesaplarınıza yatırılıyor.

Ekim ayı sonuna kadar sürecek kampanya katılmak isteyenler Denizbank resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirdiği duyuru ile nakit ödeme alacaklar. Tüm vatandaşlara 12.000 TL nakit ödeme verileceği açıklandı. T.C kimlik numarası üzerinden yapılacak başvurularım gerçekleştirerek nakit ihtiyacınız olması halinde hızlı şekilde banka şubesine gitmeden aynı gün içerisinde kampanyaya katılacaksınız. Vatandaşlar 12.000 TL ödemenin detaylarını araştırıyor ve kredi notu değerlendirmesi ile alınan bu ödemeden yararlanıyor.

18 Yıl Üzeri Herkese Bireysel Kredi Verilecek

Deniz Bank'tan 18 yaş ve üzerinde olan vatandaşlara bireysel tüketici kredisi kampanyası kapsamında ödeme yapılacak. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına ihtiyaç kredisi olarak 36 ay vadeli ödeme desteği oluşturulurken düşük faiz oranlarından yararlanarak kredi kampanyasından faydalanabilirsiniz. Denizbank hesabınızın olması halinde banka şubesine gitmeden de hızlı bir şekilde başvuru yapabilirsiniz. Denizbank hesabınızdan başvuru yapmak isteyenlere deniz mobil uygulamasından işlem sağlanıyor. Bu bankadan diledikleri zaman kredi ödemesini alabilirler.

Denizbank İhtiyaç Kredisi SMS Başvurusu Nasıl Yapılır?

Denizbank'tan kredi kampanyasına katılmak isteyenler SMS ile başvuru yapabiliyorlar. Bireysel müşteri temsilcisinden de pazartesi ve cuma günleri arasında mesai bitinceye kadar kredi kampanyalarına başvuru yapılabiliyor. Denizbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak için aynı zamanda “kredim” yazın boşluk bırakın ve T.C kimlik numaranızı girerek doğum tarihinizi yazın, 32 80 numarasına göndererek mobil kredi başvurunuzu tamamlayın. Bu şekilde yapacak olduğunuz başvurular kısa bir süre içerisinde değerlendirerek onay mesajı gelecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.