T.C Kimlik İle Gidene Rekor Ödeme! 10.000 TL Herkes Alabilecek

T.C Kimlik İle Gidene Rekor Ödeme! 10.000 TL Herkes Alabilecek
Başvuru işlemlerini gerçekleştiren herkese t.c kimlik ile 10.000 TL ödeme yapılacağı açıklandı. Rekor ödemeleri ile ilgili tarih açıklaması geldi. 18 yaş üstü herkese verilecek. İşte koşullar ve detaylar…

Son dakika açıklamalara göre T.C kimlik ile rekor ödeme yapılmaya başladı. 18 yaş ve üstü olan tüm bireyler için Deniz Bank'tan özel bir kampanya başlatıldı. Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan Denizbank T.C kimlik numarası sonuna göre dev nakit desteği oluşturdu. Düşük faizi 10.000 TL kredi desteği için düğmeye basan banka internet bankacılığından ya da şubelerden ödemenizi hemen yapıyor. Tek koşul başvuru yapmanız olacak. 18 yaş üstü herkes bu nakit desteğinden yararlanacak.

Deniz Bank'tan T.C kimlik numarası üzerinden ödemeler yapılacak. 11 haneli T.C kimlik numarası son rakamına göre ödemeler 30 Eylül 2023'e kadar sürecek. Nakit desteği ile ilgili Deniz Bank'ın resmi internet sitesinden açıklama geldi. Şubelerden veya mobil bankacılık üzerinden ya da internet bankacılığından başvuru yapan milyonlarca kişiye 30 Eylül 2023 tarihine kadar 10.000 TL düşük faizli kredi alma imkanı oluşturulacak. 12 ay vadeli olarak verilecek olan bu düşük faizli kredi için faiz oranını ise diğer bankalardan çok daha düşük.

10.000 TL Kredi İçin Resmi Açıklama Geldi

Denizbank düşük faizli kredi kampanyası ile ilgili olarak resmi açıklama yaptı. 12 ay vadeli geri ödeme yapılacağı belirtildi. Nakit ihtiyacı olanlara sağlanacak bu ödemeler kredi desteği arayanlara acil fırsat sağlıyor. Deniz Bank'ın yeni kredi kampanyası 5 Eylül'de itibarıyla başladı ve 30 Eylül'de sona erecek. Başvurular bu süre içerisinde yapılmalı. Denizbank müşterisi olma şartı aranan kampanyada 18 yaş üstü herkes bu ödemeden yararlanabilecek.

Kredi Koşulları Açıklandı

Denizbank'tan kredi koşulları açıklandı. Tüm vatandaşlar için kredi desteği sağlanıyor. Kredi notu 1200 puan ve üstü olanlara Denizbank mobil uygulamasını cep telefonlarına yüklemeleri halinde ödeme yapılabiliyor. 10.000 TL düşük faizli kredi kampanyasını yalnızca 5 dakika içerisinde alabilirsiniz. Faiz oranları ise %2.28 olarak açıklandı. Kampanyaya katılmak isteyenler Denizbank mobil uygulamasını telefonlarını indirip “müşteri olmak istiyorum” sekmesine tıklamalılar. Şubeye gitmeden masrafsız düşük faizli kredi desteği veren banka pek çok avantajı da beraberinde sunuyor. Bankanın internet sitesini ziyaret ederek yeni kampanyaları gözlemleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.