SON DAKİKA: Kredi fazileri DÜŞTÜ: TC Kimlik Numarası İle Başvuranlara 350.000 TL Nakit Paranızı hemen ÇEKİN

SON DAKİKA: Kredi fazileri DÜŞTÜ: TC Kimlik Numarası İle Başvuranlara 350.000 TL Nakit Paranızı hemen ÇEKİN
ING Bankası'ndan ihtiyaçlarınızı karşılayabilmeniz için anında 350.000 TL kredi kampanyası açıklandı. Başvuranlar hemen alıyor. 350.000 TL nakit kredi kampanyasının detayları nedir?

ING Bankası 350.000 TL nakit ihtiyaç duyan vatandaşlara destek olacağını duyurdu. Nakit masrafların giderek arttığı şu dönemde yüksek faizler sebebiyle vatandaşlar ING Bankası sürpriz bir kampanya duyurusuyla dikkatleri çekti. Bu yıl vatandaş her ne kadar ihtiyacı olsa da bankalardan kredi çekmeyi uygun görmüyor. Çünkü bankaların kredi faizleri oldukça yüksek. Bu nedenle ING Bankası ideal kredi faiz oranıyla vatandaşlara büyük bir kampanya düzenledi. Güncellemiş olduğu faiz oranları ile nakit ihtiyacı duyanlara özel fırsat olarak duyurdu. Peki, ING bank düşük faizli kredi koşulları nedir?

ING Bankası'ndan 350.000 Anında Kredi

ING Bankası geçtiğimiz aylarda yapılan araştırmaya göre vatandaşlara müjde olarak duyurdu. Türkiye'de bu yıl kredi kartı kullanımında rekor bir düzey ortaya çıktı. Vatandaş hem kredi kartına borçlandı. Hem de ihtiyaçlarını karşılayamayacak hale geldi. Bankalardan yüksek faiz sebebiyle kredi de çekilmesi mümkün hale gelmedi. Vatandaş sesini duymak için pek çok yolu denedi. ING Bankası Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ile bir araya geldi ve kredi faizleri ile ilgili görüşme yaptı. İlk adım işe yaradı ve banka vatandaşlara özel faiz oranı ile kredi kampanyasını duyurdu.

ING Bank'tan 31 Ekim Tarihine Kadar Devam Edecek Kampanya

ING Bankası 31 Ekim tarihine kadar sürecek olan düşük faizli kredi kampanyasını açıkladı. Vatandaşların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. 350.000 TL ihtiyaç kredisini alabilmek için banka müşterisi olmanız gerekiyor. Bu nedenle en yakın ING şubesine gidip başvurunuzu yapabilirsiniz. ING'den müşterilerine özel ve mobil uygulamalar üzerinden kredi sağlanıyor. ING web sitesi üzerinden başvuru yaparak ING Bank düşük faizli kredi kampanyasından yararlanabilirsiniz. Bu kredi kampanyası için son gün 31 Ekim olarak duyuruldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.