Son Dakika! Kimlik Numaranız İle 33.000 TL Alın! İşte Detaylar...

Son Dakika! Kimlik Numaranız İle 33.000 TL Alın! İşte Detaylar...
33 bin TL'ye kadar varan ihtiyaç kredisi başvurusunda bulmanız için gereken şartlar ve en hızlı sonucu alabileceğiniz bankalar arasında TEB Bankası, Akbank ve Garanti Bankası'ndan yeni kredi haberi geldi!

TEB Bankası 33.000 TL Kredi Başvurusu

TEB Bankası, 33.000'ye varan ihtiyaç kredisi için hızlı bir başvuru seçeneği sunar. Başvuru işlemlerinizi SMS göndererek yapabilirsiniz. T.C kimlik numaranızı 4466 numarasına göndererek başvuru işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Kredi başvurunuzu yaptıktan yalnızca 5 dakika sonra sonuç alabilirsiniz. Başvurusu onaylanan kişiler, banka şubeleri üzerinden veya internet bankacılığı üzerinden kredilerini kullanabilirler.

Akbank 33.000 TL Kredi Başvurusu

Akbank, online kredi başvurusu yapmak için uygun bir seçenektir 33 bin TL'ye kadar varan ihtiyaç kredisi başvurusunu internet bankacılığı üzerinden rahatlıkla yapabilirsiniz. Yaptığınız başvuru onay aldığında parayı banka şubesine gitmeye gerek kalmadan direkt hesabınıza aktarabilirsiniz. Üstelik SMS ile başvuru yapma seçeneği de sunulur.

Garanti Bankası 33.000 TL Kredi Başvurusu

Garanti Bankası da 33 bin TL'lik ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak için uygun bir seçenektir. Kredi başvurusunda bulunmak için banka şubelerine yanınızda gelir belgesi ve kimlik bulundurarak gidebilirsiniz. Üstelik Garanti Bankası ilk taksitte 3 ay erteleme imkanı da sunuyor. Krediniz onaylanırken kredi notunuza ve gelirinize bakılacaktır. Çalışan vatandaşlar için 3 aylık kesintisiz sigorta şartı bulunurken, emekli vatandaşların maaşlarını bu bankadan almaları gerekmektedir.

Başvuru Şartları Nedir?

İhtiyaç kredisine başvuru yapmadan önce kredi notunuzu kontrol etmeniz gerekmektedir. Bankalar başvurunuzu değerlendirirken kredi notunuza önem verirler. En az 1200 kredi puanına sahip olmanız kredi başvurunuzun onaylanma şansını arttırır. Ayrıca daha önce kredi veya kredi kartı ödemelerinizde sorun yaşamamanız gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.