Son Dakika Açıklandı! Banka Borcu Olanlara Büyük Fırsat! 200 Bin TL O Banka Ödeyecek…

Son Dakika Açıklandı! Banka Borcu Olanlara Büyük Fırsat! 200 Bin TL O Banka Ödeyecek…
O bankadan borcu olanlara 200.000 TL ödeme yapılacağı açıklandı. Banka borcu olanlara özel olarak verilen bu kredi desteği borçlarınıza tek bir bankaya toparlayabilmenizi sağlıyor. Garanti Bankası 200.000 TL kredi kampanyasını başlattı.

Garanti Bankası'ndan 200.000 TL'ye kadar olan borçlarınız için kredi desteği hazırlandı. Banka kredi kartı ve ihtiyaç kredi borçlarınızı sizlere destek olmak amacıyla kapatıyor ve banka üzerinden kredi almak isteyenlere düşük faiz oranları ile 12 ay vadeli destek sağlıyor. Garanti Bankası'nın yapmış olduğu yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile beraber ihtiyaç kredisi ödemelerinden yararlanmak isteyen müşteriler için uygun faiz oranları ile kredi ödemeleri hazırlandı. Diğer bankalarda ki olan borçlarınızı kapatmak için borç kapatma kredisi imkanı oluşturuldu. Garanti Bankası 200 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi almak istiyorsanız bankanın kredi koşullarına da uygun bir müşteri olmanız gerekiyor. 18 yaş üstü herkese kredi desteği veriyor.

Garanti Bankası Borç Kapatma Kredisi Koşulları Açıklandı

Garanti Bankası'ndan 18 yaş ve üzerinde olan vatandaşlara kredi desteği veriliyor. 12 ay vadeli 200 bin TL kredi 3 ay ertelemeli olarak sağlanıyor. Bu kredilerde ihtiyaç kredisi ile birlikte aynı zamanda diğer bankalardaki borçlarınızı da kapatılabiliyor. Kredi ödemesi yapan banka 3 ertelemeli kredi paketini açıklayarak vatandaşı rahatlattı. 90 gün erteleme sağlayarak 200 bin TL ödeme alabilirsiniz. Ardından 12 ay boyunca aylık taksit tutarınızı karşılayacaksınız. Bankanın şubeleri üzerinden yapacak olduğunuz başvurular için kimlik belgeniz talep edilmektedir. Bankadan ihtiyaç kredisi başvurusunu yapabilir ve 200 bin TL kredinizin genel müdürlük tarafından bir gün sonra onaylanıp onaylanmadığını öğrenebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.