Resmi Gazete Açıkladı: Emeklilere 9000,10.000 ve11.000 TL Ek Ödeme Yapılacak!

Resmi Gazete Açıkladı: Emeklilere 9000,10.000 ve11.000 TL Ek Ödeme Yapılacak!
Resmi gazetenin açıkladığı son haber emekli vatandaşların yüzünü güldürdü. Emekli maaşı alan vatandaşlar, 11 TL'ye kadar olan ek ödemeden yararlanabilecekler.

Bu ödemeden yararlanmak isteyen emekli vatandaşlar, Ziraat Bankası, Halkbank veya Vakıfbank gibi kamu bankalarından bir tanesini tercih etmelidir. İlk ödeme için sunulan seçenek, 11.000 TL'lik kredili mevduat hesabını içermektedir.

Kampanyaya katılmak isteyen emekli vatandaşlar, maddi ihtiyaçlarını karşılamak için ihtiyaç kredisi kullanma hakkına da sahiptir. Kamu bankası olan Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank emekli maaşı alan vatandaşlara yönelik olarak hızlı kredi onayı sunmaktadır. Başvuru yapan emeklilere, 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca ihtiyaç kredisi alan emekli vatandaşlara ödemelerini 90 gün ertelemek gibi avantajlı bir seçenek sunulmaktadır.

İhtiyaç kredisi kullanmak istemeyen vatandaşlar içinde kredili mevduat hesabı başvurusu yapılabilir. Bu hesap türü için tek şart emekli maaşının ilgili bankadan alınmasıdır. Kredili mevduat hesabına başvuru yapan emekli vatandaşlar, hesaplarına yatırılan parayı diledikleri gibi harcayabilirler. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank gibi kamu bankaları emekli vatandaşlara yönelik ihtiyaç kredisi kampanyaları sunmaktadır. Fakat bu kampanyalardan yararlanabilmek için bankanın talep ettiği şartlara uygun olmak gerekir. Başvurular hızlı değerlendirilir ve başvuru sonucunda krediniz onaylandıysa kredi ödemelerinizide hızlı bir şekilde alabilirsiniz.

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank gibi kamu bankalarının sunduğu bu eşsiz kredi fırsatından emekli vatandaşların yararlanmasını tavsiye ederiz. Bu sayede acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ve maddi açıdan rahatlayabilirsiniz. Üstelik krediye başvuruda bulunmakta sizleri hiç yormayacak bir işlem. Kredinin 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli ödeme seçeneği olması da vatandaşlara yardımcı olan bir diğer konu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.