Resmen Açıklandı! Akşam Gelen Habere Göre Emekliye IBAN Numarasından Para Yatıyor…

Resmen Açıklandı! Akşam Gelen Habere Göre Emekliye IBAN Numarasından Para Yatıyor…
​​​​​​​Resmi gazetede yayınlanan habere göre emeklilere IBAN numarasından ödeme yatırılıyor. İşte ödemenin detayları…

Resmi gazetede yayınlanan habere göre emekli vatandaşları ödeme yapılacak. Emekli vatandaşlar için sık sık gelişmeler yaşanıyor. Kasım ayı ile beraber Cumhurbaşkanı onayıyla duyurulan bir kredi kampanyası açıklandı. Büyük bir fırsat sağlandı ve bu kampanya ile nakit ihtiyaçları emekliler için hızlı bir şekilde çözüm sağlayacağı düşünülüyor. Kasım ayı içerisinde emekli vatandaşlara kampanya ile ödeme verilecek. Kredi başvurusu yapma fırsattan faydalanmak için başvuru yapmak oldukça basit.

Emekli Kredisi Başvuru Koşulları Açıklandı

Emekli vatandaşlar için herhangi bir bankada emekli maaşı alıp almadığına bakmadan her emekli vatandaş bu kampanyadan yararlanabilecek. Kredi başvurusu için herhangi bir teminat veya kefalet ödenmeyecek.

İhtiyaçlara özel çözümler oluşturuluyor. Banka şubesine giderek bu kampanyadan anında yararlanabilirsiniz. Kasım ayı boyunca yapılacak başvurular kabul edilecek. Ziraat Bankası, Vakıf Bank ve Halk Bank kampanya kapsamında kredi desteğinden yararlanmanız için uygun koşulları hazırlıyor. Bu bankaları üzerinden yapacak olduğunuz başvurular sonuçlandığında emekliler hesaplarına kredi miktarını anında aktarabilecekler. Ödemelerini 3 ay boyunca erteleyebilecekler ve daha kolay yönetebilecekler. Mobil uygulamalarla hızlı başvuru imkanı oluşturulacak. Mobil uygulama kullanarak kolayca başvurunuzu yapabilirler. Bu sayede evinizden çıkmanıza gerek kalmadan kredi alıp hesabınızdan para aktarımı yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.