Kamu Bankaları Ortak Açıkladı! 25.000 TL İhtiyaç Kredisi Maliyet Tablosu Açıklandı! Kimler İhtiyaç Kredisi Alabilir?

Kamu Bankaları Ortak Açıkladı! 25.000 TL İhtiyaç Kredisi Maliyet Tablosu Açıklandı! Kimler İhtiyaç Kredisi Alabilir?
Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan 25.000 TL'lik ihtiyaç kredisi kampanyası hazırlandı. 25.000 TL ihtiyaç kredisi için maliyet tablosu ortaya çıktı. Peki kimler bu krediden yararlanabilir? Başvuru koşulları ve detaylar nedir?

Kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank harekete geçti. İhtiyaç kredisi almak isteyenlerin sayısı giderek artarken 25.000 TL'lik ihtiyaç kredisi için ortak tablo yayınladı. 36 ay vadeli 25.000 TL kredi başvurusu nasıl yapılır? Kimler bu haktan yararlanacak? İşte detaylar…

Vakıfbank'tan İhtiyaç Kredisi Açıklandı! Ödeme Ve Faiz Oranı Duyuruldu…

Vakıf Bank'ın sağlamış olduğu ihtiyaç kredisinde kredi faiz oranı %3.95 olarak belirtildi. 20.000 TL değerindeki bu kredinin aylık taksiti ise 1.537,15 oldu. Toplam geri ödeme tutarı ise 55.462,40 TL'ye ulaştı.

Halkbank Hızlı Kredi Taksit Tutarı Ne Kadar?

Halkbank müşterilerine sunmuş olduğu kredi faiz oranını yüzde 4.09 olarak duyurdu. Bu kredinin aylık ödemesi 1.572,89 TL olarak hesaplandı. Toplamda 56.767,79 TL ödeme yapılmasına karar verildi. Ziraat Bankası Hızlı Kredi Başvurusu Ödeme Planı

Ziraat Bankası tarafından tüketici kredisi verileceği duyuruldu. %4.14 faiz oranı ile verilen bu kredi 1.585,74 TL aylık ödemeli olarak veriliyor. Toplam geriye ödeme ise 57.211,64 olarak hesaplandı.

İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kamu bankalarından hesaplanan ihtiyaç kredisi maliyet tablosu değerlendirildi. Peki kredi başvurusu nasıl yapılıyor? Krediye başvuru yapmak isteyenler internet şubeleri ve mobil uygulamalar üzerinden veya direk banka şubesine giderek kredi başvurularını gerçekleştirebilirler. Bu kredi bankaların belirlemiş olduğu kişilere verilmektedir. Gerekli kriterlerin karşılanmasıyla ödenecek olan kredi, kredi geçmişi temiz mevcut borç yükü hafif olan kişilere veriliyor. Esnek ödeme planıyla verilen krediler de belirlenen tutarlar ve limitler kredi skoru değerlendirmesine göre değişebiliyor.

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank kredi haberleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.