Kamu Bankaları Duyurdu! Ziraat, Vakıf Ve Halkbank'tan 0.99 Faiz Oranıyla 50.000 TL Kredi Kampanyası Başlıyor…

Kamu Bankaları Duyurdu! Ziraat, Vakıf Ve Halkbank'tan 0.99 Faiz Oranıyla 50.000 TL Kredi Kampanyası Başlıyor…
Kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Vakıf Bank ve Halk Bank'tan 0.99 faiz oranı ile 50.000 TL kredi desteği sağlanıyor. 3 devlet bankası ortak kampanya düzenledi ve duyurdu. İhtiyaç kredisi almak isteyenler buraya…

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası ortak kampanya yürütmeye başladı. Yaşanan zam yağmuru ile cebindeki maaşı çabucak eriyen vatandaşlar için finansman desteği oluşturuldu. 50.000 TL ödeme almak için kefil yok, koşul yok. Başvuru yapan anında ödeme alıyor.

Bankaların kredi kampanyaları son zamanlarda vatandaşın yüzünü gülümseten tek durum oldu. Kredi çekmek isteyen kişiler rahatlıkla istedikleri bankalardan kredi alabiliyorlar. Ancak kamu bankaları elinden gelenin en iyisini yaptı. 0,99 faiz oranı ile Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası vatandaşa özel kredi oluşturdu. Devlet bankaları kabine toplantısı sonrası Erdoğan'ın talimatı ile destek kredisi için paket hazırladı. Kredi koşulları ise şu şekilde belirtildi

Kredi Kampanyası Koşulları Nedir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası bankalara talimatı verdi. İlan edilen destek kredisi paketi düzenlendi ve koşulları şu şekilde duyuruldu. Krediye konu olabilecek harcamalar listesi hazırlandı.

Kapı çatı sistemleri, yalıtımlı pencere doğrama sistemleri, dış cephe mantolama duvar ve tavanın ısı su ses veya yangın yalıtımı dış cephe mantolama işlemleri

Apartman site yönetimi bünyesinde bulunan konutlar için apartman site yönetimi tarafından oy çokluğuyla karar alınması halinde yapılacak işlemlerin finansman desteği için müstakil bağımsız bölümü adına başvuru yapılabileceği gibi apartman site yönetimi bünyesinde konut için tek başına yalıtım hizmeti almak istemesi konusunda destek verilmektedir.

Apartman site yönetimi olarak karar alınması halinde yalıtım hizmeti alınacak olması.

Uygulamacı firma ile apartman site yönetiminin anlaşmasını yapılmış olması gerekiyor.

Yalıtım hizmetinin faturasının proforma faturasını şubeye icrası girmesiyle bu kredi paketi verilecektir.

60 Ay Vadeli 50.000 TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Apartman veya site yönetimi olan konutlarda apartman ya da site yönetimi tarafından oy çokluğu ile verilen kararların yönetim karar defterini bankaya ibraz etmesi halinde kredi başvurusu gerçekleştirilir.

Apartman ya da site yönetiminin olmadığı konut nitelikli bağımsız bölümünün maliyeti olmanız durumunda kredi başvurusunda bulunabilmeniz mümkün olacaktır. Apartman veya site yönetimi sağlayacak uygulayıcı firma ile arasında anlaşma yapılmış olması halinde bankaya bu evrakın ibraz edilmesi ile kredi desteği alınabilir.

Yalıtım hizmetinin faturasının proforma faturasının şubeye itiraz etmesi sonrası konutta ısı yalıtımı kredisi iki parça olarak kullanılabilmektedir.

  • Birinci bölümde ilk etapta katmandaki paranıza düşen yalıtım ücretinin %60'lık kısmı için destek verilecek.
  • İkinci etapta yalıtım işleminin tamamlanması sonrası Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı tarafından enerji kimlik belgesini düzenlemek için yetkilendirilmiş şirketlerden en az C sınıfı enerji kimlik belgesine bankaya ibraz etmeniz halinde yalıtım ücreti için gerekli olan yüzde 40'lık kısım adına başvuru yapabilirsiniz.

Yukarıda sayılan belgeler ile destek kredisi başvuruları Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank şubelerine bizzat yapılmalıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.