İş Bankası'ndan Duyuruldu! Bankamatik Kartı Olana 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Verilecek…

İş Bankası'ndan Duyuruldu! Bankamatik Kartı Olana 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Verilecek…
İş Bankası müşterilerine müjde olarak duyuruldu. Bankamatik kartı olanlara 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç duydukları her an kredi desteği veriliyor. 36 ay vadeli ve % 1.59 faiz oranı ile kredi kampanyası başlıyor. İşte detaylar…

İş Bankası'ndan bankamatik kartı olanlara 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi desteği oluşturuldu. 36 ay vadeli ve düşük faiz oranı ile kredi desteği verilecek. İşCep üzerinden veya SMS ile başvuru yapanlar bu kredi desteğinden yararlanabiliyor. Banka şubeleri üzerinden de kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

İş Bankası'ndan Kolay Kredi Desteği

Anlık ihtiyaçlarınızda veya borçlarınız için alabileceğiniz kredi fırsatı oluşturuldu. SMS yöntemiyle mobil bankacılık işlemleri üzerinden veya banka şubelerinden kredi kampanyasına katılabilirsiniz. 50.000 TL limitli kredi 36 ay vade imkanı ve % 1.59 faiz oranıyla veriliyor. Başvuru süreci ise oldukça kısa. Üstelik kısa sürede değerlendirilen kredi başvurunuz onaylanması durumunda aynı gün hesabınıza aktarılıyor.

SMS İle Başvuru İmkanı

İş Bankası'ndan kredi kampanyası kapsamında ödeme almak için büyük harflerle kredi yazın bu mesajı 444 0 202'ye gönderin. Kredi başvurunuz değerlendirilerek onaylanan tutar hesabınıza aktarılır. Bunun yanı sıra bankadan İşCep uygulaması üzerinden yapacak olduğunuz başvurular da gün içerisinde banka kartınıza yatırılmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.