Garanti BBVA'dan Müşterilerine 1.000 TL Para! Resmen Duyuru Yapıldı...

Garanti BBVA'dan Müşterilerine 1.000 TL Para! Resmen Duyuru Yapıldı...
Garanti BBVA son zamanlarda sunmuş olduğu kampanyalarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Garanti BBVA'nın resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada müşterilerine ödeme yapacağını duyurdu.

Garanti BBVA'nın resmi web sitesinden alınan habere göre mobil üzerinden banka müşterisi olan vatandaşlara 1.000 TL harcamaları karşılığında 1.000 TL hediye verileceği duyuruldu. "Müşterimiz olun!" kampanyasının detayları da açıklandı.

1.000 TL Bonus Kazanma Fırsatını Yakalayın!

Garanti BBVA Bankası, sunmuş olduğu kampanyanın detaylarını merak edenler için şu açıklamada bulundu:

“Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşterimiz olup, bireysel kredi kartı başvurusu yapın, başvurunuz onaylandığında 1000 TL harcamanıza 1000 TL bonus kazanın”

Son Gün 30 Kasım!

1 Kasım tarihinden itibaren başlayan dev kampanya, 30 kasım tarihine kadar sürecek. Buna göre Garanti BBVA dijital kanallarından başvuruları onaylayan kişilere 20 Aralık tarihine kadar yapacakları rek seferlik 1.000 TL'lik alışverişler karşılığında 1000 TL kazanabilecekler. İşte kampanya detayları…

Kampanyadan faydalanmak için Bonus kredi kartı ve money bonus kredi kartı başvurularının Garanti bbva mobil bonus.com.tr, moneybonus.com.tr üzerinden yapılması gerekmektedir. Kampanyaya, Garanti BBVA bonus, Money Bonus başvuruları da dahildir. Bonus, Flexi, Flexi ticari kartlar, Bonus genç ve para kart Bonus kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya personel kartları dahil değildir, sanal kartlar dahil değildir. Kazanılan bonuslar 25 Aralık- 25 Ocak 2024 tarihleri arasında kullanılabilir. Kazanılan bonuslar en çok kazanım sağlamış olduğunuz kartınızı yüklenecektir. Kullanılmayan bonuslar, 26 Ocak 2024 tarihinde geri alınacaktır. Bir müşteri kampanya bazında en fazla 1.000 TL kazanabilir yapılan açıklamanın devamında kampanyanın internetten yapılan harcamaların da dahil edileceği belirtildi. Ancak internet sitelerinin cüzdanlarından yapılan harcamaların dahil olmayacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.