Garanti BBVA'dan Büyük Kampanya! 1.000 TL Bonus Fırsatını Kaçırmayın!

Garanti BBVA'dan Büyük Kampanya! 1.000 TL Bonus Fırsatını Kaçırmayın!
Bankalar tarafından çeşitli kampanyalar sunulmaya devam ediyor. Kampanyalar sayesinde vatandaşlara ek ödemeler sağlanıyor. Garanti BBVA, 1000 TL Bonus kampanyasında artık sona geliniyor.

Bankalar yeni müşteri kazanmak için çeşitli kampanyalar düzenliyor. Düzenlenen kampanyalar ile birlikte banka müşteri sayısı artarken kazanan taraf müşteriler oluyor ve ekstra ödeme alabiliyorlar. Garanti BBVA, yeni müşterilerine özel olarak 1.000 TL Bonus kazanma fırsatı sunuyor. Banka tarafından sunulan kampanya kapsamında belirli şartlara uygun olan vatandaşlara 1.000 TL Bonus verilecek. Alışveriş yaptığınız takdirde kazanacağınız 1.000 TL Bonus yine alışveriş için kullanıp nakit paraya çeviremeyeceksiniz. Garanti BBVA 1.000 TL kampanyasında dahil olmak için nüfus 1 ekim son gün olarak açıklanmıştır. Yani işleminizi bugün yatırıp 31 Ekim'e kadar başvuru şartlarına hakim olmanız gerekmektedir.

Garanti BBVA'nın sunmuş olduğu kampanya kapsamında 1.000 TL'lik Bonus'tan yalnızca yeni müşteriler yararlanabiliyor. Mobil bankacılık üzerinden müşteri olan kredi kartı işlemi onaylayıp harcama yapan vatandaşlara 1.000 TL Bonus hediye olarak veriliyor. Kazanılan bu Bonuslar sayesinde alışverişleriniz 1.000 TL daha ucuz olacak. Garanti BBVA vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarını karşılayacak kampanyalar sunmaya devam ediyor. Bir süredir devam eden 1.000 TL'lik kampanya başvuruları 31 Ekim'e kadar devam ediyor. Garanti BBVA müşterisi olup kredi başvurusu yapılması ve bu başvuru ile üye işyerlerinde 1.000 TL'lik harcama yapan vatandaşlar, 1.000 TL Bonus kazanabilecekler. 31 Ekim 2023 tarihine kadar yapmış olduğunuz başvurular değerlendirmeye alınacak ve bonus kampanyası hem kredi kartı hem de manevi Bonus kredi kartı harcamalarında geçerli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.