Garanti Bankası'ndan Son Saat Uyarısı Yapıldı! 0,99 Faiz İle Kredi Desteği Alacaksınız…

Garanti Bankası'ndan Son Saat Uyarısı Yapıldı! 0,99 Faiz İle Kredi Desteği Alacaksınız…
Garanti Bankası'ndan müşterilerine bir uyarı geldi. Son dakika yapılan uyarıda son 5 saat kaldığı açıklandı. İşte elinizi çabuk tutmanız gereken o ödemenin detayları.

Düşük faiz ile kredi desteğinden yararlanmak isteyenlerin elini çabuk tutması gereken bir süreç. Garanti Bankası açıkladı. Ekim ayı başında başlayan kampanyanın detayları duyurulmuştu. Özellikle de düşük faizli kredi destekleri ve faizsiz krediler büyük ilgi ile takip ediliyor. Garanti Bankası'nın düzenlemiş olduğu kampanya ile 0,99 faiz ile ödeme açıklanmıştı. Düşük faizli krediden yararlanmak isteyenler son gün uyarısı ile dikkat çekti. Bugün son 5 saat içerisinde başvurunuzu yapabilirsiniz. Bu kampanyadan bugün mesai bitimine kadar yararlanabilmeniz mümkün.

Garanti Bankası'ndan Düşük Faizli Kredi

Garanti Bankası'ndan ara ara güncellenen kampanyanın detayları açıklandı. Genel olarak yeni müşteri olanlara özel olarak kredi ya da düşük faizli kredi desteği oluşturuluyor. Borcu olanlara acil nakit ihtiyaçları olanlara bankadan düşük faizli kredi ve faizsiz kredi kampanyası sağlandı. Garanti Bankası müşteri portföyünü arttırmak için ekim ayı kampanyasına sunmuş ve 0,99 faiz oranı ile dikkat çekmişti. 10.000 TL'ye kadar kredi desteği veren banka faiz oranlarını yükseldiği günümüzde 0.99 faiz oranı ile bu kredi desteğini oluşturdu uyarısı geldi. Garanti Bankası mobil ya da internet bankacılığı üzerinden tanımlanacak krediyi aynı gün hesabınıza aktaracak. Paranız hesabınıza aktarıldıktan sonra kredinizi hesaplarınıza aktarabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.