Garanti Bankası Ve 2 Kamu Bankası'ndan Açıklama Geldi! En Yüksek 120.000 TL Destek…

Garanti Bankası Ve 2 Kamu Bankası'ndan Açıklama Geldi! En Yüksek 120.000 TL Destek…
​​​​​​​Garanti Bankası ve 2 dev kamu Bankası'ndan açıklama yapıldı. Aylık ödemesi bulunmayan ve 120.000 TL limitli kredi kampanyası açıklandı. İşte o kampanyanın detayları…

Türkiye'nin en büyük kamu ve özel bankaları arasında yer alan Garanti Bankası, Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan son dakika açıklama geldi. 120.000 TL'ye kadar nakit kredi desteği sağlanacak. Bu özel kampanya düşük faizli ve uzun vadeli olarak hazırlanıyor. Finansal destek arayan vatandaşlara 12 ay vadeli ödeme planıyla ödeme yapılıyor.

Düşük Faizli Kredi Desteği

2 kamu bankası ve Garanti Bankası'ndan ihtiyaç duyan vatandaşlara 7/24 başvuru yapabilecekleri bir finansman kampanyası oluşturuldu. Nakit paraya ihtiyacı olan kişilere en fazla 120.000 TL'ye kadar kredi veriliyor. 12 ay vadeli kredi desteğinden yararlanmak için başvuru koşulları oldukça basit.

Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından 7/24 başvuru yapma imkanı oluşturuldu. Garanti Bankası da mobil uygulama üzerinden internet bankacılığından ve benzeri yöntemlerle veya şubeden kredi kolaylığı sağlıyor. Acil ihtiyaçlarınızı karşılamak için harekete geçebilirsiniz. Tüm kredi işlemlerini şubeler üzerinden, internet sitelerinden veya mobil uygulamalardan gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru koşullarını sağlayan vatandaşlara paraları aynı gün içerisinde yatırılmaktadır. Bu şekilde mevcut borçları kapatılabilir.

3 Banka Ortak Duyurdu

Kamu bankalarıyla ortak açıklama yapan Garanti Bankası vatandaşa zor zamanlarda destek olmaya çalışıyor. Nakit ihtiyaçlarınızı karşılamanız için sizlere büyük bir fırsat sunuyor. Tüm bankalardan alabileceğiniz kredi desteğini düşük faiz ve geri ödeme kolaylığıyla bu 3 banka oluşturuyor. Üstelik 120 bin TL için başvuru yaptırdığınızda hesabınıza yatırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.