Emeklilere Büyük Müjde! Resmi Gazete’de Duyuruldu! 30.000 TL Geliyor…

Emeklilere Büyük Müjde! Resmi Gazete’de Duyuruldu! 30.000 TL Geliyor…
Emekli vatandaşlara büyük bir müjde olarak duyuruldu. Resmi Gazete’de yer alan habere göre 30.000 TL ödenecek. Emekliler bu haberle bayram etti. İşte detaylar…

Yeni bir kredi kampanyası başlatıldı. Emekli vatandaşlara 30.000 TL'ye kadar düşük faiz ile destek kredi verilecek. Bu kampanya Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından özel olarak hazırlandı. Emekliler banka şubelerine gitmeye gerek kalmadan da rahatlıkla başvuru yapabilecekler. Üstelik internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de kredilerini hızlı bir şekilde yanıt gelecek. Kredi talepleri onaylananlar aynı gün içerisinde ödemelerine alabilecekler.

Kamu Bankaları Kredi Kampanyası Koşulları Nedir?

Kamu bankalarından verilen emekliye özel düşük faizli kredi desteği 30.000 TL limitli olarak sağlanıyor. İlk taksit ödemesi 90 gün ertelemeli olan kredi gelir belgesi gerektirmiyor. Emeklilere büyük bir fırsat olarak sağlanan bu kredi başvurusunu yapmak da oldukça basit. İstedikleri zaman hafta sonları da dahil olmak üzere bankacılık uygulamalarını kullanabilirler. Mobil uygulama üzerinden kredi başvurusu yapanlar hızlı bir şekilde sonuçlanacak ve onaylanacak. Kredi miktarlarını aynı gün içerisinde hesaplarına aktarabilirler.

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'tan emekli vatandaşlara özel olarak promosyon da hazırlandı. Yüksek limitli borç kapatma kredisi kampanyaları da sağlayan banka bu seçenekler ile emeklilere maddi destek sağlıyor. Kredi kullanırken de düşük faiz oranlarından yararlanabilmeniz mümkün hale geliyor. Emeklilere finansal desteklemek için ve emeklinin ihtiyaçlarını karşılamak için bu kredi destek paketi oluşturulmuştur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.