E-Devlet Şifrenizi Girerek 600 TL Ödemenizi Kontrol Edin! Hesabınıza Yattı…

E-Devlet Şifrenizi Girerek 600 TL Ödemenizi Kontrol Edin! Hesabınıza Yattı…
E-devlet şifresi olan herkes 600 TL ödeme için kontrol sağlayabilir. Vakıfbank'tan emekliye online alışveriş noktasında büyük bir fırsat hazırlandı.

Vakıfbank, World kart sahiplerine Hepsiburada, Trendyol, Morhipo, PTT AVM ve Çiçek Sepeti’nden online alışveriş yapmaları durumunda mobil uygulamadan alışveriş yaparken büyük bir sürpriz oluşturuldu. Özel kampanya kapsamında toplamda 600 TL World puan alabileceksiniz. 1500 TL ve üzeri alışverişe 100 TL World puan imkanı sağlanıyor.

Kampanyaya katılmak isteyenler için oldukça basit bir formül açıklandı. İki farklı yöntem oluşturuldu. İlk yöntem SMS ile kampanyaya katılım yöntemidir. “WIN” yazın kayıtlı cep telefonunuzdan bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesine girin ve 57 24'e mesaj atın. Türkiye'de ilk olarak Vakıfbank tarafından böyle bir kampanya hazırlandı.

Vakıfbank'tan Başvuru Yapılacak...

Vakıf Bank'ın uygulamasından başvuru işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Mobil uygulamaya giriş yapın ve Cepte Kazan bölümüne giderek başvurunuzu oluşturun. Kampanyanın koşullarına tabi olan kişilere ödeme yapılacak. Fiziksel mağazalardan ve mağaza pos cihazlarından yapılan alışverişler kampanyaya dahil edilmemektedir. Bu nedenle bu özel fırsattan yararlanmak için belirtilen online platformlardan yapacak olduğunuz alışverişlere dikkat etmeniz gerekiyor. Ayrıca kampanya kredi kartı çekimlerini kapsamıyor. Trendyol üzerinden de bu işlem gerçekleştirilebileceği gibi dolap uygulaması da kampanya kapsamında sayılmamaktadır. Fiziksel mağazalardan veya mağazalarınızdan yapılan alışverişler kampanya kapsamına dahil değildir. Bu nedenle dikkat etmeniz gereken alışveriş yaparken tüm detayları göz önünde bulundurmak ve plan yapmak olacaktır. Bu kampanya VakıfBank, World kart sahipleri için büyük bir fırsat sunuyor. Alışveriş yaparken 600 TL puan kazanabilirsiniz. Ancak kampanya süresi ve komşularına dikkat etmeniz gerekiyor. Bu sebeple kampanyaya katılmadan önce detayları öğrenin. Kampanyaya katılmak için son tarihi 31 Ekim 2023 olarak duyuruldu. Biriken world puanlar kartınıza yüklenecek ve 7 Kasım 2023 itibarıyla kullanılmaya başlayacak. Kampanya kapsamında elde edilmiş ancak kullanılmayan world puanlar 8 Aralık 2023 tarihine kadar kullanılmaması halinde düşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.