Ayçiçek Yağında Carrefoursa Fırsatları Açıkladı! 5 Litre Teneke Ayçiçek Yağı 79,99 TL’den Satılacak…

Ayçiçek Yağında Carrefoursa Fırsatları Açıkladı! 5 Litre Teneke Ayçiçek Yağı 79,99 TL’den Satılacak…
​​​​​​​CarrefourSA'da büyük ayçiçek yağı indirimi için tarih açıkladı. Sofralarınızın vazgeçilmezi ayçiçek yağı ürünü bu markette hem kaliteli hem de çok uygun fiyata satılıyor. İşte indirimin detayları…

A101 mağazalarını hemen kontrol edin ve cazip alışveriş fırsatından yararlanın. Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri olan CarrefourSA ayçiçek yağı fiyatlarında oluşan dalgalanmayı hafifletmek için bir adım attı. Ayçiçek yağı fiyatında yaşanan kriz bu markette kontrol altına alınıyor. Vatandaşların daha ekonomik şekilde alışverişlerini gerçekleştirebilmeleri için indirimli satış fiyatı oluşturuldu. CarrefourSA markette muazzam indirimi kaçırmayın.

Ayçiçek Yağı İndirimi Ne Kadar Sürecek?

CarrefourSA markette ayçiçek yağı indirimi uzun bir süre devam edecek. Ailelere uygun fırsatlar oluşturuldu. 5 litrelik ayçiçek yağı 79,99 TL'den satılıyor. Özel indirim kampanyası ne kadar sürecek? Henüz tarih açıklanmadı. Bu sebeple ayçiçek elini çabuk tutuyor. Bu fırsatı kaçırmamak için size harekete geçin.

Kaliteli Ürünleri Uygun Fiyata Satıyor

CarrefourSA market kaliteli ürünlerle vatandaşı buluşturuyor. Büyük indirim kampanyası ile 5 litre ayçiçek yağı yalnızca 159 TL, Yudum markasının 4 litrelik ayçiçek yağı ise 169,90 TL yerine 155,90 TL'ye düştü.

Pek çok ambalaj seçeneği oluşturulan ayçiçek yağında Carrefour 2 L ayçiçek yağı 73,50 TL, 1 litrelik Carrefour ayçiçek yağı 37,90 TL, ayçiçek yağı 5 litrelik ambalajlı şişede 199,90 TL, Orkide 4 Litrelik 199,90 TL, Sırma mısır yağı 5 litrelik pet şişede 199,90 TL'ye satılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.