Adınıza 2.500 TL'lik Ödeme Yapılmış Olabilir! T.C Kimlik Numaranız Üzerinden Kontrol Edin!

Adınıza 2.500 TL'lik Ödeme Yapılmış Olabilir! T.C Kimlik Numaranız Üzerinden Kontrol Edin!
Tek seferliğe mahsus olarak 2.500 TL ödeme hesabınıza yatırılmış olabilir. Kamu bankalarının en önde gelen isimlerinden bir tanesi olan Ziraat Bankası, müşterilerine güzel bir tatil kampanyası sunuyor. Artık tatil planı yaparken maddiyatı düşünmenize gere

Ziraat Bankası, son tatil kampanyası adı altında müşterilerine büyük bir avantaj sunuyor. Tatilbudur üzerinden yapacağınız alışverişlerde bankkart veya banka kartı kullanan kişilere tamı tamına 2.500 TL'lik bankkart lira hediye edilecek. Kampanya kapsamında harcamalarınıza göre farklı fırsatlara sahip olabilirsiniz. Mesela Tatilbudur'da 12.500 TL ile 19.999 TL arasında bir alışveriş yaptığınızda 1.000 TL'lik Bank kart lira kazanabilirsiniz. Eğer harcamalarınız 20.000 TL ile 27.499 TL arasındaysa 1.750 tl banka kart lira alabilirsiniz. Eğer 27.500 TL ve üzerinde harcamalar yaparsanız 2.500 TL'lik Bank kart lira kazanma hakkına sahip olabilirsiniz.

Başvuru İşlemi Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası'nın sunmuş olduğu bu avantajlı kampanyaya başvuruda bulunmak ise oldukça basit bir uygulama. Bankkart mobil uygulaması veya internet sitesi üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca SMS göndererek başvuru yapabilirsiniz. Sadece "TATİLBUDUR" yazarak 4757'ye mesaj göndermeniz yeterli. Fakat unutmayın ki bu kampanyaya katılmak istiyorsanız, asıl karta sahip olmanız gerekiyor. Bu kampanya müşteri bazlı bir kampanyadır ve POS cihazından yapılan işlemler hediye bankkartları kazanmanız için gerekli olacaktır. Her banka müşterisi maksimum 2.500 TL banka kart liradan yararlanabilir. Ancak uçak bileti alımları bu kampanya kapsamında bulunmaz. Bu avantajlı tatil fırsatını kaçırmamak için bireysel kartınızı kullanabilir ve gönül rahatlığıyla harcama yapabilirsiniz. Ziraat Bankası'nın sunmuş olduğu bu kampanya ile rüya gibi bir tatil yaşayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.