3 KASIM 2023 SİGARA FİYATLARINA 18 TL Zam Haberi: Parliament, Marlboro, LD, Monte Carlo, KENT, L&M, Winston fiyatları DEĞİŞTİ

3 KASIM 2023 SİGARA FİYATLARINA 18 TL Zam Haberi: Parliament, Marlboro, LD, Monte Carlo, KENT, L&M, Winston fiyatları DEĞİŞTİ
Son dakika sigaraya zam haberleri ardından tütün ürünü kullanıcıları marka marka sigara fiyat listesi üzerinde araştırmalara başladı.2 Kasım günü gündeme gelen sigara zammı ardından güncel liste kontrol ediliyor. Peki; zamlı sigara fiyatları ne kadar, kaç

Sigara zammı ardından güncel sigara fiyatları en çok araştırılanlar arasında yerini aldı. Bir gruba geldiği iddia edilen 5 liralık artışın hangi çeşitlerde uygulandığı merak ediliyor. Konuyla ilgili resmi açıklamalara dönülürken ilgililer yeni fiyat listesi üzerinde araştırmalara hız kazandırdı. Peki, 2023 Kasım sigaraya zam mı geldi, yeni sigara fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? İşte, detaylar.

SON DAKİKA SİGARAYA ZAM MI GELDİ?

Bazı haber kaynaklarına göre, bir sigara grubunun tüm ürünlerine 5 TL zam geldi.

Sigara zammı ardından güncel fiyat listesi güncelleme aldı.

2023 YENİ SİGARA FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Sosyal medyada yer alan paylaşımlara göre, en düşük sigara fiyatının 50 TL, en pahalı sigara fiyatının ise 57 TL olması bekleniyor.

SİGARA ZAMMI FİYATLARA NE ZAMAN YANSIYACAK?

5 TL'lik Sigara zammının ne zamandan itibaren geçerli olacağı henüz bilinmiyor. Konu ile ilgili açıklama gelmesi halinde haberimiz güncellenecektir.

EYLÜL AYINDA 5 TL ZAM GELMİŞTİ!

Hatırlanacağı üzere son zam Eylül ayının başında uygulanmıştı.

Hemen hemen bütün sigara gruplarına yapılan 5 TL'lik zam sonrası birçok markadaki en ucuz sigara fiyatı 46-47 TL'ye çıkmıştı.

En pahalı sigara fiyatı ise 51 TL ile 55 TL arasında değişkenlik göstermişti.

2022 yılında 1 paket en ucuz sigara fiyatı 32 TL iken 2023 Kasım ayında 50 TL'den satılıyor. 2023 Yılında toplam 18 TL zam geldi.

asdffhjhckuluruerhdfcmvjgojtrsdf.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.