Yalı Çapkını 79. bölüm fragmanı! Yalı Çapkını 79. bölüm fragmanında bomba gelişme yaşanacak...

Yalı Çapkını 79. bölüm fragmanı! Yalı Çapkını 79. bölüm fragmanında bomba gelişme yaşanacak...

Yalı Çapkını 79. bölüm fragmanı gündemdeki yerini aldı. Son bölüm ardından gelecek hafta olacakları merak eden dizinin takipçileri ekran başında. Star TV ekranlarında takip edilen yapımda Seyran ve Ferit arasında yaşanacaklar takip ediliyor. Peki; Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, haftaya neler olacak?

Yalı Çapkını fragman araştırmaları hız kazandı. Yeni bölümle birlikte sorgulanmaya başlayacak gelecek bölümde yer alacak sahneler şimdiden merak konusu. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerinde yer aldığı yapım gündemde. Peki; Yalı Çapkını 79. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YALI ÇAPKINI 78. BÖLÜM İZLE

Dizinin yeni bölümünü aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz:

https://www.startv.com.tr/dizi/yali-capkini/bolumler

YALI ÇAPKINI 79. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Star TV Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı henüz yayımlanmadı.

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM ÖZETİ

Seyran ve Ferit'in beklenmedik karşılaşması Diyar ve Sinan ile olan ilişkilerini iyice yokuşa sürerken aynı zamanda onları büyük kararlar vermeye iter. Diyar, Ferit'ten Seyran ile kendisi arasında nihai bir seçim yapmasını beklerken Sinan ise Seyran'dan evliliklerini gerçek kılacak o adımı atmasını istemektedir.

Yalı Çapkını 79. bölüm fragmanı araştırılıyor! Seyran ve Ferit arasında neler yaşanacak? İşte, Star TV Yalı Çapkını fragmanı
Seyran duygularını kontrol altında tutmaya çalışırken Ferit ise Diyar ile olan geleceğine dair fırtınalı bir yüzleşme yaşar; Ferit, Diyar'la temiz bir sayfa açmak veya Seyran'la geçmişin devamını getirmek arasında bir seçim yapmak zorundadır.

Geçmişine dair karanlık sırlar ile yüzleşen Abidin ise intikamını almaya kararlıdır. Artık Korhanları hiç tahmin edemeyecekleri bir savaş beklemektedir. Düşmanlarının sayısı ve gücü gittikçe artarken birlik olmaktan başka çareleri yoktur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Vizyondakiler Haberleri