Leyla dizisinin Civan’ı baba oldu! Alperen Duymaz eşinin adı ne, bebeğinin annesi kim?

Leyla dizisinin Civan’ı baba oldu! Alperen Duymaz eşinin adı ne, bebeğinin annesi kim?

NOW TV ekranlarının sevilen dizisi Leyla: Hayat…Aşk…Adalet... dizisinde Civan karakterini canlandıran oyuncu Alperen Duymaz ve eşi Kübra Duymaz'ın bir oğulları oldu.

Leyla: Hayat…Aşk…Adalet... dizisiyle ekranlara geri dönen Alperen Duymaz canlandırdığı Civan karakterindeki performansıyla adından sıkça söz ettiriyor.

GazeteciBirsen Altuntaş'ın aktardığına göre; iki yıl önce öğretmen Kübra Duymaz ile sessiz sedasız dünyaevine giren Duymaz, baba oldu. Genç çift, dün sabah ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Bir oğlu olan çift, bebeklerine "Gün" ismini verdi

EŞİYLE DOĞUMA GİRDİ

Eşiyle birlikte doğuma da girdiği öğrenilen ünlü oyuncunun duygusal anlar yaşadığı öğrenildi. Hamilelik haberi daha önce duyulmadığı için Alperen Duymaz'ın hayranları, müjdeli haberi sevinç ve şaşkınlıkla karşıladı.

Alperen Duymaz Kimle Evli, Çocuğunun Annesi Kim?

Alperen Duymaz'ın yeni dizisi Leyla bu akşam yayın hayatına başladı. Dizinin sevenleri Alperen Duymaz'ın yaşamını araştırıyor. Alperen Duymaz'ın Kübra Kelkit ile evlendiği biliniyor. Peki ama Kübra Kelkit kimdir?

Sessiz sedasız evlenen Alperen Duymaz 2020 yılında bombayı patlatmıştı. Gizlice bir nikah kıyan çift evliliklerini magazinlerden uzak tutuyor.

İkilinin çocukluk aşkı olduğu söyleniyor. Kübra Kelkit'in 36 yaşında olduğu da biliniyor. Kübra Keltik öğretmendir. Keltik geçtiğimiz dönemlerde Çankırı'da görev yapmıştı. Alperen Duymaz ile hayatını birleştirdikten İstanbul'a tayin olmuştur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Vizyondakiler Haberleri