Honor Magic 7 Pro'nun teknik özellikleri belli oldu! İşte Magic 7, Magic 7 Pro, Magic 7 Ultimate modelleri...

Honor Magic 7 Pro'nun teknik özellikleri belli oldu! İşte Magic 7, Magic 7 Pro, Magic 7 Ultimate modelleri...

Honor'un yeni akıllı telefon serisinden Honor Magic 7 Pro'nun önemli özellikleri, Weibo'da yapılan yeni bir paylaşım sayesinde ortaya çıktı. İşte Magic 7 Pro'nun beklenen özellikleri:

Honor, bu ayın sonlarına doğru Çin'de Honor Magic 7 serisi akıllı telefonlarını tanıtacak. Serinin Magic 7, Magic 7 Pro, Magic 7 Ultimate ve Magic 7 RSR Porsche Design olmak üzere dört modelden oluşması bekleniyor. Yakın zamanlı yeni bir paylaşım ise seriden Honor Magic 7 Pro'nun bazı detaylarını ortaya çıkardı.

İşte Honor Magic 7 Pro'nun beklenen özellikleri:

Tipster Digital Chat Station'ın Weibo'da yaptığı yeni bir paylaşım, Honor Magic 7 Pro'nun yükseltmelerini ortaya çıkardı. Bunlar arasında Snapdragon 8 Gen 4 işlemci, tek noktalı ultrasonik ekran içi parmak izi sensörü, 100W kablolu şarj, daha hızlı kablosuz şarj ve eşit büyüklükte ultra ince çerçevelere sahip kavisli ekran yer almakta.

Honor Magic 7 Pro'nun önemli özellikleri ortaya çıktı

Paylaşımda Magic 7 Pro'nun ana kamera, periskop telefoto kameralarının ve batarya kapasitesinin önceki nesille aynı kalacağı belirtildi. Selefi Honor Magic 6 Pro'nun bu özelliklerini hatırlamak gerekirse cihaz, 80W kablolu, 66W Honor kablosuz SuperCharge ve kablosuz ters şarj ile eşleştirilmiş 5.600mAh bataryaya sahipti. Son zamanlardaki yeni bir sızıntı ise Magic 7 Pro'nun 100W kablolu ve 80W kablosuz şarj ile 5.620mAh bataryaya sahip olduğunu ve ana kamerasının OmniVision'ın OV50H sensörüne geçeceğini ortaya çıkardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri