YAPACAKLARINIZ BELLİ


Kınayakmak Türk gelenekleri arasında yer alan bir “adanmışlık” işaretidir.Kurbanlık koçlara kına yakılır. Çünkü onlar, Allah’a kurban (günahlar afolacak) olacak diye düşünülür. Gelin kızlara kına yakılır. Çünkü onlar, eşinekurban (evlilik ömür boyu sürsün diye) olacak diye düşünülür. Askerlik görevyerine giden erkeklere kına kılır. Çünkü onlar, o andan itibaren vatana kurban(şehit olacak) olabileceği düşünülür.

Türk,her dem askerdir. Türk demek, asker demektir. Türk Askeri demek, Atatürkdemektir. O nedenle, Türklük düşmanları Türk Askerini sevmez. Türk Askeri bunedenle zayıflatılmaya çalışılır. Bu nedenle cep telefonuna numaralar yüklenir.Bu nedenle üzerinde psikolojik baskı uygulanır. Bu nedenle türlü operasyonlaryapılır.

Maarifsistemini bozarak; eğitmedikleri köylümüz çiftçiliği öğrenemedi diye, tarımıöldürdüler. Hayvancılığı yok ettiler. Kuş Gribi’ni bahane edip; kırsalda tavuk,kaz, ördek örneği bir tek kanatlı hayvan bırakmadılar.

Birdoktor, bir avukat kötü diye tüm hastaneleri kapatalım, tüm yargı organlarınıyok mu edelim?

Birpolis, başka bir meslek veya kurumdan biri rüşvet alıyor diye hepsine mi cephe alalım?

“Yıkıldılar,içini oydular, biz de bunları asker zannetmiştik” mi diyelim?

Doktoryerine üfürükçülere, hukuk adamları yerine kadılara, ağalara, şıhlara mıgidelim?

Bizibu duruma düşürmek isteyenleri mutlu mu edelim?

Belliki; Ölüm döşeğindeyiz, bu ülkenin tüm organları hasta ve bu hastalık yayıldıkçayayılıyor. Bizler ise hala o mikropları göremiyor, tanıyamıyor ve birbirimiziyok ediyoruz.

Vatantoprakları için canlarımızı hiçe sayarak, kâh susuz, kâh aç, bazen de donmatehlikesi geçirdiğimiz günlerin de olduğu, o kavurucu sıcaklar, silah seslerialtında yaptığımız görevleri ne kadar da basite indirgeyebiliyoruz...

Askerkimsenin memuru değildir, kimsenin önünde diz çöktürülemez. Türk askerininbaşına çuval geçirten ABD işbirlikçilerinden mutlaka hesap sorulur, unutulmaz.

Türkaskerini kartondan kaplanlara dönüştürme hevesi içinde olanların başına bu dünyaelbette yıkılır…

Bazıyazarlarımız ve aydınlarımız, Ergenekon davası tutuklularıyla dayanışmalarını,salt dört isimle anıyorlar. “Kurunun yanında yaş da yanıyor” izlenimleriyaratılarak yürütülen çabalarla bu savaş kazanılmaz!

Yakılan,Türk Devrimidir. Alevlerin içine atılan özgürlüklerdir ve çağdaş yaşamdır.Türkiye, tarihindeki en kapsamlı emperyalist operasyonla karşı karşıyadır. Bu,bir SüperNATO operasyonudur. Ergenekon, Poyrazköy, Kafes, Balyoz, ErzurumErgenekon davalarındaki iddiaların, baştan sona tertip ürünü olduğukanıtlanmıştır.

Arkadakalan 50-60 yıl içinde işlenen 1 Mayıs 1977, Kahramanmaraş katliamları, failimeçhuller, Madımak yangınları, Başbağlar’da köylülerimizin kurşuna dizilmesi,Hrant Dink’in katledilmesi vb; Ergenekon davalarının konusu bile edilmemiştir.Danıştay yargıçlarını öldürtenler, kendi suçlarını Ergenekon davasının içineatmışlardır.

15Temmuz Darbe iddiaları ise ayrı bir uydurmadır. 1971 ve 1980 Amerikancıdarbelerini yapan Gladyo; Türk Ordusunu, İşçi Partisini ve Türkiye’ninyurtsever devrimci birikimini hedef almıştır.

Halkanlamıştır. Tertip bozuluyor. Halk başını kaldırmış yurtseverlere yapılan zulmekarşı çıkıyor ve tüm tehditlere rağmen tertibi cepheden göğüslüyor. Yapacaklarınızbelli. Başka yolu yok!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Manşet Haberleri