TERÖRLE MÜCADELE

Türkiye’dekiterörle mücadele, ancak ve ancak, ABD örneğindeki düzen partilerinin TBMM’densilinmesiyle olur. Bunu da ancak halk, önüne getirilecek seçim sandığında ifadeedeceği iradesiyle gerçekleştirecektir.

Yaşananterör, ABD’nin Büyük Ortadoğu projesinin bir aracıdır. Türkiye, terörle tehditedilmekte ve parçalanmaya itilmektedir. AB’D güdümünde ve kapısında teröre çareyoktur.

Terörünzemini ise, Türkiye’nin emperyalizme bağımlı, yarı feodal toplumsal ve ekonomikyapısıdır. Demek ki, artık yadsınamaz hale gelen bu gerçekleri saptamakyetmiyor. Geleceğe yön verici olan bu tehlikeyi alt edecek programa sahip olansiyasi partiyi arayıp, bulmak gerekiyor. Çünkü o siyasi parti bir gerçek olarakvar ve her seçimde sizden yetki istiyor.

Bugündevlet, teröre karşı acizlik gösteriyor. Devlet, cenaze törenlerindeağlamaktadır. O halde aciz devlete son verilmeli, devlet güçlü kılınmalıdır.

Buda Abantlarda, bir zamanların sosyal demokratlarının yaptığı gibi, sosyetikplatformlarda ahkâm kesmekle olmuyor. Bölücü teröre karşı devletin yaptırımgücü, milletin bütün olanakları seferber edilerek, kararlı ve etkin biçimdeuygulanmalıdır.

Türkulusu, bir etnik grup veya bir ırk değildir. Atatürk’ün tanımıyla, TürkiyeCumhuriyeti’ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir.

Butarihsel gerçeğe dayanarak, ülkemiz gerçeği olan etnik kökenlerdenyurttaşlarımızı öz kardeş, tek millet anlayışı temelinde birleştirerek terörünırkçı zeminini temizlemek zorundayız.

Irak’ıişgal ederek bölen ABD, oradan Türkiye’ye terör ihraç etmektedir. TürkiyeCumhuriyeti bir umut olmaktan çıkarılmaktadır. Oysa ulus devlet günümüzde hala,özgürleşme ve zenginleşmenin biricik siyasal çerçevesi ve aracıdır.

“Açılım”adı altında sürdürülen politikalarla da somutlandığı gibi; AB kapısındakiTürkiye’mize, “insan hakları” yaftasıyla teröre özgürlük hukukudayatılmaktadır.

Songünlerde yine sömürgenlerin maşası olarak siyaset sahnesine dönüşlerizliyorsunuz. Bu ülkeyi hizmet sözleşmeleriyle bağıtlayanlardan kurtulmak için,öncelikle bir Milli Hükümet’e gereksinim var ise; bu terörü alt etmenin önkoşulu: İşbirlikçi hükümet ve düzen partilerinden kurtulmak, Türkiye’ninbağımsızlığını, egemenliğini, toprak bütünlüğünü, huzur ve refahını sağlayacak,ana hatlarını kapsayan programı uygulayacak Milli Hükümet’i kurmaktır.

GünümüzdekiTBMM’de bunu gerçekleştirecek bir siyasal partinin olmadığı, son kez, Başbakanhakkında verilen bir gensorunun oylamasında kanıtlanmıştır.

Bugensoruya ret verilerek ya da çekimser kalınarak, sorumlulara bir kez dahapayanda olunmuştur. R.T. Erdoğan ve A.Güllere ikbal kapılarını aralayanlar,milletin yakasından düşmelerini de engellemişlerdir. Çünkü onlar da o düzenineş başkanlığına adaydırlar.

Şuyaşanan sıkıntılarda hiç biri taşın altına elini koymamaktadırlar. Uzaktanseyredip, parsa toplamak için fırsat beklemektedirler. Mücadelenin içinegirmezler, çünkü cesaretleri yoktur, korkaktırlar.

Sizhiç zindanlarda onlardan birini görebiliyor musunuz?

Oysabu mücadeleyi kanlarını son damlasına değin sürdürenler var. Tertiplere boyuneğmiyorlar. Türkiye için biricik çıkış yolu olan “Bağımsız Güçlü Devlet, MilliHükümet ve Milli Seferberlik” Programını kararlılıkla savunmaya devamediyorlar. Görmüyor musunuz?

Görmüyorsanızsiz de terörle mücadele etmiyorsunuz demektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Manşet Haberleri