SİZ DE AMBARGO KOYMALISINIZ


Türkiye’yi,Türk Ulusu’nu ve Türkiye Cumhuriyeti’ni işgal ve ortadan kaldırmak içinheveslenenlere karşı, yeniden milli mücadele süreci başlamıştır.

Kendilerine“Ilımlı İslam” adını vererek örgütlenerek saldırıya geçen küreselci şer güçlerekarşın, Türk Ulusu ise “Güç Birliği” adıyla cephe kurmuş durumda!

MareşalGazi Mustafa Kemal Atatürk; “Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır; osatıh bütün vatandır” diyordu. Küreselciler tüm olanaklarıyla saldırırken,karşı savunma mücadele içinde olanlar da savaşa akılcılığı bilimle birliktekullanarak katılacaklardır.

Heryanımızı sarmışlar, o halde işe örgütlenerek ve düşmanın finans kaynaklarınıkeserek işe başlamalısınız. Örgütlü olmanın ilk basamağı; bireyselliktensıyrılarak, stratejik davranmaktır.

AB’Dsaldırıları, küresel saldırının öncü güçleridir. Onlarla işbirliği içindeolanlar ve hatta eş başkanlık yaparak, ülkede üslenen saldırı merkezlerini yönlendirenlerortada değil mi?

Ülkedeçöreklenen sömürü hortumlarını keserek kendi burjuvalarını yaratmak ereğiyleyepyeni yönlere künk borular döşeyenler, Dünya’nın ilk bin zenginlerilistesine, “8 yılda 36 yeni Trilyoner” yaramakla gönenmiyorlar mı?

8yılda yeni 8 trilyoner yaratılırken, şu güzelim ülkede 8 Milyon insanı dahafakirleştirmediler mi?

Ohalde şeriatçılara finans sağlayan ve onları besleyen firmalara ambargokoymalısınız.

Bununiçin de en evvel onları tanımalı ve bundan böyle onlarla ilişkilerinizidondurmalısınız.

Onlar,sizleri iliklerinize değin sömürüyorlar ve kazandıkları sizlere kurşun olarakdönüyor ise siz ne güne duruyorsunuz?

Sizde onlara ambargo koymalısınız, değil mi?

Unutmayın:“Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır; o satıh bütün vatandır”.

Uluslararası ticaret yapanlar bu işte kendilerini soyutlayamazlar. Onlar da Türk veTürkiye düşmanlığını körükleyen, destek olan şirketlerle asla alışverişyapmamalıdır. Bunlardan borç alınmamalı ve ayakta kalmalarına destek olan yardımlaryapılmamalıdır. Ülkeye sıcak para gelecek diye, yurt kaynaklarını peşkeş çekenantlaşmalara girmemelidirler. Hükümetler böylesi antlaşmaları önlemelidirler.Belediyeler, beldelerine ekonomik canlılık kazandıracağı tantanalarıyla, tambağımsızlığımıza göz koyanlara ayrıcalıklar tanımamalıdırlar.

Unutmayın:Sizin bağımlılığınız, ülkenin de esaretini getirecektir. Bugün birilerine bu dünya cehennem gibiyse, şimdiye değin yapılan hatalarınsonucudur. Bu hatalar cezasız ve telafisiz kalırsa, öylesi insanlar için cennetrüyadan ibaret olur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Manşet Haberleri