MİLLİ HÜKÜMET


Lütfenanımsayınız: ABD eski Dışişleri Bakanı Rice tarafından yapılan, “YeniOrtadoğu’nun zamanı geldi” açıklamasıyla Ortadoğu ülkeleri ve halklarına Haçlısavaşı ilan etmişti.

Yineçok zaman öncesinde tepki ölçmek ereğiyle ABD Silahlı Kuvvetleri, Türkiye baştaolmak üzere Ortadoğu ülkelerini parçalama haritasını yayınlamıştı.

BirleşmişMilletler Örgütünün pasifliği ile Arap ülkelerinin tepkisizliği devam ettikçebölgenin jandarmasız kaldığına inanmaya başlayan ABD, İngiltere, Fransa veİsrail ortaklığı hayâsızca planlarını uygulamaya elan devam ediyor.

ABD’nintepesindeki çete, kendi yaptığı haritaya gömüleceğini hiç düşünemiyor. ABDharita değil, kendisi için mezar yaptığının farkında değil. Türkiye’yiparçalayacakmış. İran’ı parçalayacakmış. Irak’ı, Sudan’ı, Suriye’yi, SuudiArabistan’ı, Pakistan’ı, hatta Libya’yı, Tunus’u, Cezayir’i ve Mısır’ıparçalayacakmış. Azerbaycan topraklarının bir kısmını Ermenistan’a,Türkmenistan topraklarının bir kısmını kukla Karzai’ye verilecekmiş. Hangigüçle?

Olanaklımı?

Sınırların,mürekkeple değil, kanla çizildiği ne de çabuk unutulmuş...

Çanakkale,Kocatepe, Dumlupınar Savaşı utkularımız daha dün gibi hafızalarda taptaze. Ve Türkiye’ninbu haritayı yırtacak gücü vardır.

Bununiçin tek yol: Türkiye’mizi savunacak, ulusun bağrından çıkacak Milli Hükümetikurmaktır.

Unutmasınlarki, Türkiye, bu haritanın görevlilerinden de kurtarılacaktır!

ABDbu haritaya gömülecektir!

Türkiye,İstiklâl marşımızda “Tek dişi kalmış canavar” diye tanımlanan, çürümüş Batımedeniyetinden kurtulma sancılarının içine girmiştir. Kemalist Devrim’i hızlatamamlamak artık zorunluluk halini almıştır.

Butarihsel süreçte, Türkiye’nin bağımsızlığını ve toprak bütünlüğünü savunmakiçin ulus iradesini hayata geçirecek halk temsilcilerinin hükümetsorumluluklarını üstlenmesi kaçınılmazdır.

Geçenyıllardan bir Cumartesi günü; O günlerin İşçi Partisi, Ankara’da miting gibibir basın açıklamasıyla vatanımızı parçalamış oldukları haritayı protestoetmişti. ABD büyük elçiliğine “ABD bu haritaya gömülecek” yazılı siyah birçelek bırakarak Türkiye yurtseverlerinin kararlılığını gösterirken; ne iktidarpartisinden, ne de resmi bir kurumumuzdan bu harita için ses çıkmadı.

Neiktidar ne de muhalefet partilerinden tıs yok. Ses çıkmaması size ilginçgelmiyor mu?

Amainsan ister istemez anımsıyor. Çünkü bu partiler de hükümet koltuklarındaotururken ABD’nin Çekiç Güç birliğinin ülkemizdeki konuşlanmasına hep onayverdiler.

Bakınızyurtseverlerin çağrısı devam ediyor. Çıkış yolu bu!

Nedenhep; Yurdu ve milleti savunmak kararlılığı ile bu haritaya tepki, saltvatansever bazı kitle önderleri ile temsilcilerinden geliyor?

GaziMareşal Mustafa Kemal Atatürk; “Hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır. Osatıh bütün vatandır” diyor. Bu aymazlıklar sürdükçe, önümüzde çok çetingünlerin bizi beklediği kuşkusuz. Gelin hep beraber katkılarınızı sunun veçözümü birlikte, hep beraber milli hükümeti kurarak yaratalım!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Manşet Haberleri