Kadın Girişimciler Kurulu’nun ilk ziyareti Serteser’e

TOBB Afyonkarahisar Kadın GirişimcilerKurulu İcra Komitesi Başkanı Berna Tokman ve İcra Komitesi Üyeleri,Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’iziyaret etti.

TOBB Afyonkarahisar Kadın GirişimcilerKurulu İcra Komitesi Başkanı Berna Tokman ve İcra Komitesi Üyeleri, görevdağılımından sonraki ilk protokol ziyaretini Afyonkarahisar Ticaret ve SanayiOdası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e gerçekleştirdi.

Ziyarette bir açıklama yapan TOBBAfyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Berna Tokman, “Yeniyönetimimizle çalışmalara başladık. Protokol ziyaretlerine sizden başlamakistedik. Kadın Girişimciler Kurulu’nun Afyonkarahisar’daki 5’inci dönemi. 4dönemdir ben Başkanlık yapıyorum. Güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum.Sizin desteğiniz bizim için çok önemli” dedi.

KÖY OKULUNDA KÜTÜPHANE KURULACAK

Bu dönem okuma bilincinin artmasıhedefiyle 2 proje hazırladıklarını belirten Tokman, “İlk projemiz çerçevesinde ÇıkrıkBeldesi’nde anne ve babaların kitap okumasını teşvik amacıyla bir kampanyabaşlattık. Sizlerin sayesinde kitaplarımızı aldık. Kitapları aileceokuyacaklar, sonra biz tekrar beldeye gideceğiz ve küçük bir sınav yapacağız.Değerlendirme sonucunda ilk üçe girenlere hediye vereceğiz. 2’nci projemiz deyine okuma bilinci ile ilgili olacak. Gençlik Merkezi ile görüştük, oradakigençlerle ortak hareket edeceğiz. İhtiyacı olan bir köy okulunu tespit ederekorada bir kütüphane kuracağız” diye konuştu.

SERTESER TEŞEKKÜR ETTİ

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı HüsnüSerteser de TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’ne ziyaretdolayısıyla teşekkür etti. İcra Komitesi Başkanlığı’nı 4 dönem Berna Tokman’ın,1 dönem Günay Öztürk’ün üstlendiğini kaydeden Serteser, “KadınGirişimciler Kurulumuz, Genç Girişimciler Kurulumuz bizim için önemlidir. Buson seçimden oldukça hızlı bir şekilde faaliyetlere başladınız. Bu faaliyetlernedeniyle ayrı ayrı teşekkürü hak ediyorsunuz. İki projeyi hazırladınız. Buhızla devam ederseniz belki de en çok icraata bu dönemde imza atmışolacaksınız” ifadelerini kullandı.

HİSARCIKLIOĞLU DA ÖNEM VERİYOR

Serteser, şöyle devam etti:

“Kadın girişimcilerimiz iş hayatına nekadar fazla girerlerse her noktada temsil kabiliyetleri de oldukça fazlaartacak. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. RifatHisarcıklıoğlu da Kadın Girişimciler Kurulumuz’a önem veriyor. Bizim için deçok önemlisiniz. Bu dönemde çok güzel projelere imza atacağımızı düşünüyorum.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Manşet Haberleri