HER TAŞIN ALTINDA


Sonyıllarda ülkede pompalanan düzmece planlar, düzmece operasyonlar, yalanlar,dolanlar sağanak yağmur gibi. Ama bu düzmecelerin hepsi de TSK’ya yönelik vetümü de Hilmi Özkök’ün Genel Kurmay Başkanı olduğu dönemle ilgili. Fakat ortadabir garabet var.

Bunlarınhesabı neden sorulmaz?

Yahune biçim Genelkurmay Başkanıymış ki, zırt pırt ortaya darbe planları çıkıyor vetarafgir herkesin hedefi Genelkurmay oluyor!

Ümmitoplumun safları da el birliğiyle sonraki Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’danhesap sormağa kalkışıyor…

Halkınhaklı olduğu bir gerçek var: Muhatap edilen Genel Kurmay da yiğitçe ortayaçıkarak hesap sormuyor ki!

Kıvırtbabam kıvırt, nereye kadar?

Güngeçtikçe gerçekler de gün yüzüne çıkıyor: Ortaya atılan planların hepsi 2003-2004yıllarına ait. İlker Paşa’nın daha yenice Orgeneralliğe terfi ettiği günlereait olmasıdır.

Bugünlerde hayretle karşıladığınız, hatta kızıp öfkelenerek, “Yuh bu kadarı daolur mu?” deme noktasına getirildiğiniz, kendi öz çocuklarınızdan oluşan TSK’yısuçladığınız ne kadar plan varsa; bunların hepsi Afyonarahisarlı Başbuğzamanında değil, iş birlikçi Özkök zamanında yapılmış.

Balyoz’dada, Sarıkız’da da, Ayışığı’nda da, Eldiven’de de hep aynı kişi GenelkurmayBaşkanıdır ki, o da Orgeneral Sayın Hilmi Özkök’tür.

İsteristemez O’nun bir ABD ajanı olabileceği usa düşüyor. Ama bir tek Allah’ın kuluçıkıp ta Özkök’ten hesap sormuyor.

“Yahukardeşim! Sen ne biçim Genelkurmay Başkanıymışsın ki, altındaki herkes darbeplanlamış ya da planlatmışsın, bu planların hepsi sana da ulaşmış. Niye ogünlerde gereğini yapmadın?” diye soran yok!

Hertaşın altında Hilmi Özkök çıktığı halde, ortada, varsa yoksa “Hilmi Paşa çokdemokrat adamdı” lafları dolandırılıyor.

Gerçekteninsan merak ediyor: Hem darbecilerden hesap sormaya kalkışıyorsunuz, hem de niyeÖzkök’ün adını bile anmıyorsunuz kardeşim?

Demekki, ortada bir samimiyetsizlik var. Maalesef hiçbir Allah’ın kulu da “PaşaPaşa, bütün bunlar olup bitiyordu da sen ne o zaman ne halt ediyordun?”demiyor!

Şuinsanlar, yedi yıl öncesinin hesabını sonraki komutanına sormayı biliyor da; oinsanlar, yedi sene öncesinin hesabını o günün komutanına sormayı nedendüşünemez ki?

Evetevet ortada bir hinoğlu hinlik var.

Şu“Hilmi Özkök” denen ne menem şeydir, nereden torpilidir ki, kimse ona bir şeysormayı akıl edemiyor!

Hayretki, ne hayret: dağdan inen pkk’lileri Habur Sınırı’nda karşılamaya gidenlergibi, birçok orgenerali derdest eden savcılar dahi ayağına gidiyor…

AB’yeuyum diye, AB üyesi hiçbir ülkede tartışılmayan ulusal kimlik yerle bir edildi,demokrasi diye otokrasi yerleşti. Türkiye, uyum çerçevesinde, tamamen ABDpatentli bir planla BOP’a taşınıyor.

Şimdiinsanların düşünmesi gerek:

AcabaAB, Türkiye’ye özel bir uyum planı mı sundu, yoksa Türkiye’de, AB ölçütleri, işbirlikçi iktidarlarca biata mı uyduruldu?

Şumelun yedi yılda yaşanılan, karışıklığa neden olan her taşın altında o var.Ondan bunun hesabı mutlaka, ama muhakkak sorulmalı, değil mi?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Manşet Haberleri