Fiat Otomobillerde ÇILGIN KAMPANYA! Egea Cross satışlarında 133.000 TL indirim

Fiat Otomobillerde ÇILGIN KAMPANYA! Egea Cross satışlarında 133.000 TL indirim

Fiat Otomobillerde ÇILGIN KAMPANYA! Egea Cross satışlarında 133.000 TL indirim

Fiat ekim ayının ilk günlerinden itibaren güncel otomobil fiyatlarına ve kampanyalarına ilişkin resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunmaya devam ediyor.

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu’nun gelecek hafta perşembe günü açıklayacağı faiz kararının ardından taşıt kredisi faiz oranlarının değişip değişmeyeceğine ilişkin araştırmalar hız kesmeden devam ederken, güncel taşıt kredisi faiz oranları üzerinden hesaplamalar gerçekleştiriliyor.

Bankaların taşıt kredisi faiz oranlarının yanı sıra otomobil almak ya da satmak isteyen kişiler firmaların güncel fiyat listelerini ve fırsatlarını merak ediyorlar. Firmalar önceki aylarda olduğu gibi ekim ayında da güncel otomobil fiyatlarına ve kampanyalarına dair resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirmede bulunuyorlar.

Fiat Egea Cross Fiyat Listesi 2024 Ekim

Otomobil almak isteyenler önceki aylarda olduğu gibi firmaların güncel fiyat listelerini, kampanyalarını, bankaların güncel taşıt kredisi faiz oranlarını merak ediyorlar.

Firmalar önceki aylarda olduğu gibi ekim ayında resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden güncel fiyat listelerine ve kampanyalara ilişkin bilgilendirmede bulunurken, bankalar da taşıt kredisi faiz oranlarını güncellemeye devam ediyorlar.

Fiat ekim ayında önceki aylarda olduğu gibi farklı otomobil modellerinin güncel fiyatlarına ilişkin resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunuyor. Bu kapsamda, Fiat’ın resmi internet sitesinde yer alan listeye göre Egea Cross modelinin tavsiye edilen anahtar teslim fiyat listesi 1.072.900 TL'den başlarken, tavsiye edilen kredi kampanyalı anahtar teslim fiyatı 939.900 TL seviyesine kadar düşüyor. Bu çerçevede, 133.000 TL'ye varan indirim elde edilebiliyor.

Ekim ayının son günlerine kadar firmaların güncel fiyat listelerine dair resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirmede bulunması bekleniyor. Bankalar da taşıt kredisi faiz oranlarını her geçen gün güncellemeye devam edecekler. Merkez Bankası Para Politikası Kurulu ekim ayı faiz kararını duyurmasının ardından taşıt kredisi faiz oranlarında değişiklik oluşması halinde de bankaların resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirme metinleri yayınlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Manşet Haberleri