EY MİLLETİM, GÖR GAYRI!


Arkadakalan çeyrek yüzyılda (50 yıl içinde) CHP(CHP+DSP), AKP, DP(DYP), MHP gibipartilerin hepsi denendi. Hepsi aynı programı uyguladı.

Tayyip’leAbdul’a iktidarı teslim edenler de onlardı.

HepsiABD güdümündeydiler. Sen, milletin emrinde olanları aradın, ama bulamadın.

HepsiAB kapısındaydılar. Sen, Ankara Kalesi’nde olanını aradın.

Hepsibayrağı düşürdüler, ülke şehit kanlarıyla sulandı. Sen, Bayrağını dik tutacakolanları, gözyaşlarını dindirecek olanı aradın.

Hepsimal ve para derdinde oldular. Sen, vatan ve şehit düşen Mehmetçiklerin derdindeolanları aradın.

ABDhimayesindeki AB esareti emperyalizminin hortumcu iktidarı onlar değil miydi?

Birigöçtükçe diğeri aklınızı çeldi ve geldi iktidara oturdu.

Birileri“Göçük üzerine iktidar kurulur mu? Oralarda mayınlar, bombalar var. Yoksullaşmave parçalanma var.” dedikçe, onlar “Felaket tellallığı yapıyorlar” diyerekgeçiştiriyorlardı.

OysaDevletin dahi yapamadıklarını daha iktidar dahi olmadan başaranlar var.Cumhuriyet mitingleri ve yürüyüşlerini Batı güdümünü etkisizleştirerek tambağımsızlık rotasında oturtanlar kimlerdi?

Diyarbakır’dasevgi ve kardeşlik değerlerin de ulusu ve ülkeyi birleştirme davetini yapanlarkimlerdi?

Adana’dayiğitçe, ABD’yi kovalama ve İncirlik’e el koyma davetini yapanlar kimlerdi?

Çiftçinintarım giderlerini ucuzlatma yaşam standardını yükseltmede, ağalığa karşımücadelede, üniversitelerde bilim, özgürlük ve aydınlanma hareketlerinde ilkdoğru sözü ortaya koyanlar kim?

“DayanDenktaş, Uyan Türkiye” yürüyüşleriyle Kıbrıs savunmasında, Türkmen örgütleriyleel ele Irak’ın bütünleştirilmesi yolunda, Paris İstasyon’unda Genel KurmayBaşkanımızın resimlerinin çiğnetilmemesinde, Uluslar arası düzlemde Ortadoğu veAvrasya ittifakının oluşturulmasında, Paris, Berin ve Lozan’larda ErmeniSoykırımı Yalanını çiğneme mücadelesinde en önde olan kim?

İran,Rusya, Irak ve Suriye örneği komşu devletlerle bozulan ilişkilerin, yenidenonarılmasında olumlu katkılarda bulunanlar kimler?

Kurumlarısatılan, kaynakları peşkeş çekilen, insanları yoksullaştırılan veümmetleştirilen ülkeyi yeniden üretim ekonomisi rayına oturtmaya gayret edenparti hangisi?

Bakınızonur bayrağı yükseliyor. Hepimiz kahkahalarımızı gözyaşlarımızla ödüyoruz.Çoban Yıldızı yükseliyor.

Sende bayrağın altına gel. Sen de emek ver ve Türkiye’nin yüzünü güldür. Elbettegüneş doğacak ve  aydınlık günlerin de olacak…

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Manşet Haberleri