Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone'luların faturaları 6 ay boyunca ücretsiz olacak! Hemen başvurun

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone'luların faturaları 6 ay boyunca ücretsiz olacak! Hemen başvurun

Geçtiğimiz günlerde Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone’a ait tarifelere rekor zamlar gelmesi nedeniyle sosyal medyada tepkiler oluşurken, Yapı Kredi ise düzenlediği bir kampanyayla 6 ay boyunca telefon faturasının ücretsiz olacağını açıkladı. İşte detaylar...

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom’un tarifelerine yüzde 300’e varan rekor zamlar yapması nedeniyle bu operatörlere geçtiğimiz günlerde sosyal medyada çığ gibi tepki gösterilmişti. Operatörler, gelen tepkilere rağmen tarifelerinde herhangi bir indirime gitmezken, Yapı Kredi ise bu alanda düzenlediği bir kampanyayla yine müşterilerinin yüzünü güldürdü.

Buna göre, Yapı Kredi Mobil uygulamasından “SUPERFATURA” koduyla yeni müşteri olan kişilerin 6 ay boyunca telefon faturası Yapı Kredi tarafından ödenecek. Yapı Kredi, söz konusu kampanyasına ilişkin tüm merak edilen detayları resmi internet sitesinden paylaştı.

YAPI KREDİ ÜCRETSİZ FATURA KAMPANYASI DETAYLARI

Kampanyadan 31 Ekim’e kadar “SUPERFATURA” kampanya kodunu kullanarak Yapı Kredi’ye ilk kez müşteri olan kişiler faydalanabilecek.

Kampanyadan yalnızca Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirip, "Yapı Kredi Müşterisi Ol" adımından ilerleyerek süreci tamamlayanlar yararlanabilecek ve süreci böyle tamamlamayanlar kampanyadan faydalanamayacak.

Yapı Kredi Mobil’den Yapı Kredi müşterisi olunmasının ardından bireysel kredi kartı müracaatı yapanların, müracaatı bankaca değerlendirilmesinin ardından onaylanması ve kartının kullanıma açılması halinde kampanyadan faydalanabilecek.

Vatandaşların, Yapı Kredi müşterisi olma sürecindeki referans kodu alanına aldıkları kampanya kodunu girmeleri gerekecek. Kampanya kodu girilmeden müşteri olanlar söz konusu kampanyadan yararlanamayacak.

Yapı Kredi müşterisi olunmasının ardından telefon faturası talimatının 31 Ekim’e kadar verilmesi yeterli olacak. Kampanya, yalnızca yeni tanımlanacak fatura talimatları için geçerli olacak. Daha önceden tanımlı talimatlar iptal edilip tekrar verilmesi halinde, kampanyaya dahil olmayacak.

Kampanya süresince verilen her talimat için 31 Ekim’e kadar, ilgili fatura/faturalar minimum bir defa kredi kartı ile otomatik olarak ödenmesi gerekecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri