Zeybek’in projeleri Sadıkbey’lilerden tam not aldı


AK PartiAfyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, seçim çalışmalarıkapsamında Sadıkbey Mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi. SadıkbeyMuhtarlığında seçmelerine seslenen Zeybek, projeleri hakkında bilgi verdi.

Yerel seçim çalışmalarını gecenin geç saatlerine kadarsürdüren AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, havanınsoğuk olmasına rağmen Sadıkbey Mahallesi’ni ziyaret ederek, vatandaşların istekve taleplerini dinledi, projeleri hakkında bilgiler verdi.

“Cumhur İttifakı, 31Mart'ta tarih yazacak”

Sadıkbey Mahallesi’nde ilk konuşmayı AK Parti Merkez İlçeBaşkanı Bülent Eser yaptı. 31 Mart seçimlerinin öneminden bahseden Eser,"31 Mart 2019’da belediye başkanı, meclis üyesi, il genel meclis üyesi, köyve mahalle muhtarları belirlenecektir. Ülkemizin bekasıve milli çıkarlarımız için Cumhur İttifakın fikirlerini ve gayesini ortak teyitve tekâmül edeceğiz. MHP ile oluşturduğumuz ittifak Türkiye’mizin adına faydagörüyoruz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin kazasız, belasız, güvenledevamı önemlidir. Sayın Devlet Bahçeli'nin dediği gibi karşımızda Zilletİttifakı var. Eğer 31 Mart seçiminde AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhurİttifakı yeterli çoğunluğu sağlayamazsa, Türkiye’ye tekrar parlamenter sistemingeri döndürmek için Zillet İttifakı 1 Nisan’dan itibaren çalışmayabaşlayacaklar. Cumhur İttifakı, 31 Mart 2019’da da tarih yazacaktır. Hainsenaryoları bir kez daha yok edeceğiz” şeklinde konuştu.

“Milletimizinhuzuruna çıkıyoruz”

AK Parti belediyeciliğinin Afyonkarahisar’da çığıraçtığından söz eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, son yıllardaBurhanettin Çoban’ın güzel projeler imza attığını ifade etti. Seçilmesi halindeadından söz ettiren projelere imza atacağını belirten Zeybek, “AK PartiBelediyeciliği halka hizmeti Hakka hizmet olarak bilmiştir. 31 Mart seçiminde‘tevazu samimiyet ve gayret ile memleket işi gönül işi’ diyerek, ‘Gönül Belediyeciliği’sözüyle milletimizin huzuruna çıkıyoruz. Afyonkarahisar’ımıza yeni birheyecanla, yeni bir vizyonla, yeni bir başkan adayınız olarak memleketimi dahaileriye taşımanın sözünü veriyorum. Hedefimiz istisnasız tüm fertleriyle öncemilletimizin gönlünü kazanmak, ardından sandıkta oyunu almak olacaktır.Önümüzdeki dönemde vizyon projelerimizle şehirlerimiz için kısa, orta ve uzunvadeli strateji belgeleri hazırlayacağım” dedi.

Sadıkbey’in istihdamsorununa çözüm

Sadıkbey mahallesine yapılan yatırımlardan da bahsedenZeybek, “4 yılda 14 derslikli okul yapılarak İlkokulu’n çatısı yenilenmiş. 17km’lik kanalizasyon hattı döşendi. 7 Bin metre içme suyu şebekesiyenilenmiş.  6 bin 300 metre taşkınkoruma kanalı yapılmış. 158 Bin metrekare kilitli parke taşı mahallemizedöşenmiş. 2 adet çocuk oyun parkı yapılmış. İnşallah yeni dönemde deyapılacaklarımızı mahalle muhtarımızla istişare yapacağız. Halkımız ilebirlikte problemleri mahallînde çözeceğiz. Yani masa başında oturup daSadıkbey'in problemlerini çözmeyeceğiz. Bire bir sizin yanınıza gelipkonuşacağım. Sorunları anında ve zamanında çözeceğiz. Sizden gelen talepleri dedeğerlendiriyoruz. Mahallemizin düğün salonu sorun olduğunu biliyoruz.Seçilmemiz halinde ilk önceliğimiz Sadıkbey Mahallemize modern bir düğün salonukazandırmak olacaktır. Siz bayan kardeşlerimize projelerimiz olacak. Hermahalleye kültür merkezleri açacağız. Bu kültür merkezlerinde kütüphane,öğrencilerimiz için etüt merkezleri, ev hanımları için halk eğitim merkezidesteği ile kadınlarımızın evlerine katkı sağlaması amacıyla istihdam garantilimeslek edindirme kursları açacağız. Yolarınız asfaltlanacak. Gece saatlerindeminibüs girmeyen minibüsçü kardeşlerimizle görüşüp çözüm yolunu bulacağız”dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri