Zeybek’in projeleri Afyonkarahisar’a değer kazandıracak


Cumhurbaşkanı veAK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Afyonkarahisarbelediye Başkan adayı olarak gösterilen Mehmet Zeybek, önemli projelerlegeliyor. Zeybek’in projeleri Afyonkarahisar'ın tarihine damga vuracak.

Saha çalışmalarına aralıksız devam eden AK PartiAfyonkarahisar Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek, sıkılmadık el, alınmadıkgönül bırakmıyor.

“Hizmetimizi enüst seviyeye çıkaracağız”

Esnaf ziyaretlerine devam eden Zeybek ziyaretlerinardından yaptığı açıklamada, “Güzel Afyonkarahisarımızı daha dagüzelleştireceğiz. Vatandaşlarımızın fikirleri bizim için çok önemli. Şu anakadar halkımızdan birçok kişi akıllarından geçen, şehirimizde eksik gördükleriveya kendi akıllarındaki projelerini bize aktardılar. Biz proje çalışmalarımızıkendi fikirlerimizin yanına halkımızdan gelen fikirleri de katarakşekillendiriyoruz. Allah bizleri mahcup etmesin. Laf olsun diye değil, aklamantığa yatan, fizibilitesi ve bütçe çalışmaları yapılmış, ayağı yere basanprojeler hazırlıyoruz.

AK Partimizin belediyecilik vizyonu İle hareket ediyoruz.Gerekli bakanlıklar ve müdürlüklerle istişare ederek, sayın bakanımızın vemilletvekillerimizin de katkılarıyla yapılabilirliğinden emin olduğumuzprojelerimizi açıklayacağız. Bizler Cumhurbaşkanımızın güvenine layık olmayaçalışıyoruz.

Bize göre Belediye Başkanlığıvizyonu, sadece içi boş vaatlerde bulunup günü kurtarmak için değil, geçmişin,şimdinin ve geleceğin belediye başkanı nasıl olur vizyonudur. Bu anlamdaçalışmalarımızı da buna göre şekillendiriyoruz. Halkımıza hizmet etmek için veCumhurbaşkanımızın bize olan güvenini en iyi şekilde temsil etmek amacıylayapacağımız hizmetlerimizi en üst seviyeye çıkararak çalışacağız” dedi.

“Cumhurbaşkanımızilimiz için beklentilerini iletti”

“Cumhurbaşkanımız, Afyonkarahisar’dan beklentilerini birkez daha bize illettiler” diyen Zeybek, “Bizde 31 Mart'a kadar tümteşkilatlarımızla birlikte, inşallah kapı kapı dolaşarak adım atılmadık yerbırakmayacağız. Sonunda da inşallah Afyonkarahisar halkının desteğiyleseçimlerden zaferle çıkacağız.

Afyonkarahisar projelerinin uzman bir ekip tarafındanhazırlandığını söyleyen Zeybek, kültür ve sanattan mimariye, çevredüzenlemelerinden ulaşıma kadar pek çok alanda yepyeni projelergeliştirildiğini anlattı. Zeybek, "Afyonkarahisar halkı ve teşkilatımızladaha güzel ve daha yaşanabilir bir Afyonkarahisar için el birliğiyleçalışacağız" değerlendirmesini yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri