Zeybek’in mahalle toplantısı miting havasında geçti


Yerel seçime ikiaydan az bir süre kala Olucak Mahallesi’ndeki vatandaşlar ile buluşan AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek, adetamiting havasında mahalle toplantısı düzenleyerek gövde gösterisi yaptı. Zeybek,iktidarın gücünü arkalarına alınmadığı takdirde Afyonkarahisar’a hükümettarafından hiç bir yatırımın gelemeyeceğini ifade etti.

Mahalle ve esnaf ziyaretlerine AK Parti AfyonkarahisarBelediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek ile birlikte AK Parti Milletvekili İbrahimYurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Kadın Kolları BaşkanıFerda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve partililer katıldı. 31Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını hızlı bir şekildesürdüren Zeybek, Olucak Mahallesi’nde ‘mahalle toplantısı’ düzenledi.Toplantıya katılımın yoğun olması nedeniyle adeta miting havasına dönüştü.Zeybek’i dinlemeye gelen yüzlerce vatandaş sloganlar atarak destek verdi.

“31 Mart’ta yeni birzafer yeni bir milat olacak”

Olucak Mahalle sakinlerine seslenen AK Parti AfyonkarahisarBelediye Başkan adayı Mehmet Zeybek, “Gecenin bu saatinde bu kalabalık AKPartimize 31 Mart’ta yeni bir zafer, yeni bir milat olacağını gösteriyor.Olucak Mahallesi’ndeki hemşehrilerim yüreğinizdeki sevgi, muhabbet, bukardeşlik için hepinizden Allah razı olsun. Yapılacak olan yerel seçimlerde tümAfyonkarahisarlı vatandaşlarımızın desteği ile göreve gelip sizlerin hizmetkârıolmak için gece gündüz demeden çalışacağım. Afyonkarahisar’da bu soğuk havadayüreğimi ısıtan desteğiniz için çok teşekkür ederim. Mahallenizin elbettesorunu olacak. Sorunları sizlerin ağzınızdan dinlemek istedik. Mahallede oturanvatandaşlarımız öncelikli olarak kapalı pazar yeri istiyor. Boş arazibulduğumuz takdirde modern bir kapalı pazar yerini Olucak ve ÇavuşbaşMahallemize kazandırmak istiyoruz. Mahallemizin çocukları için parklar vekapalı spor salonu yapmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

“İktidarın gücünüarkamıza almalıyız”

31 Mart yerel seçim sloganın da ‘Gönül Belediyeciliği’olduğunu söyleyen Zeybek; “Yeni projelerimizle halkımızın huzuruna çıkıyoruz.Ama her ne kadar büyük projeler yapsak da, halkımızın gönüllere girmediğimizmüddetçe mahallelerimizi altınla kaplasak da kıymeti yok. Onun için yenidönemdeki hedefimiz gönül belediyesi ile sizin huzurunuza girip problemlerimahallinde çözeceğiz. Ahmet amcanın, Ayşe teyzenin derdi nedir diye yanınızageleceğiz. Mahalle muhtarlarımızla istişare yapacağız. Sorunları en kısazamanda çözeceğiz inşallah. Projelerimizde birlikte şehrimizin siluetinigörüntü kirliliğini azaltmak ve daha iyi bir konuma getirmek için çalışacağız.Bunları hükümet desteğini de arkamıza alarak gerçekleştireceğiz. Birkaç haftaönce milletvekillerimiz ve teşkilatımızla birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığıile Kültür ve Turizm Bakanlığına ziyaretlerimiz oldu. Spor Bakanımız MehmetMuharrem Kasapoğlu’dan Afyon’da yapılacak olan 2. Dünya Motokros Şampiyonası’nadestek istedik. 189 ülkede televizyonlarda canlı verilen bir yarışmadır.Afyonkarahisar’ın ve Türkiye’nin tanıtımı için güzel bir organizasyondur. SporBakanlığından 200.000 Euro ödenek vereceğin müjdesin aldık. Turizm Bakanlığıise eski para ile 2 trilyon verecek. Ayrıca Spor Bakanlığımız da Sahipata’yaSpor Salonu ve Spor Kompleksi ile yeni modern bir Spor Lisesi yapma sözünüverdi. Tabi bunlar hepsi iktidarın gücü ile olacak işler. Vatandaşlarımızın dabu nimetleri bilmesi lazım. Muhalefetteki bir Belediye Başkanı olsa bırakbakanla görüşmeyi, bakanın özel kalemiyle bile görüşemez. Çevre ŞehircilikBakanlığının da müjdelerini saymakla bitiremeyiz” şeklinde konuştu.

Olucak Mahallesi’ndeki konuşmanın ardından mahalle sakinleriAK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek’e Türkmen poşusutakılmasıyla program sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri