“Zeybek tüm Afyonkarahisar'ın Belediye Başkanıdır”


Haftalık basın bilgilendirmetoplantısında konuşan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen,“Artık Mehmet Zeybek tüm Afyonkarahisar'ın Belediye Başkanıdır. Bize oy versinvermesin herkese eşit mesafede olacaktır” dedi. Merkezdeki İl Genel Meclisiüyelikleri ile ilgili itirazın da sabah neticelendiğini kaydeden Sezen, ilkgrup toplantısının yarın yapılacağını söyledi.

AK PartiAfyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, haftalık basın bilgilendirmetoplantısında gündemi değerlendirdi. Tanıtım ve Medya Başkanı Selim Arıcı’nında katıldığı toplantıda konuşan Sezen seçim sonuçlarının Afyonkarahisar içinkesinleştiğini söyledi.

“Zeybek artık tüm Afyonkarahisar’ınbelediye başkanıdır”

“Hamdolsun2014 yılına göre merkez ile birlikte ilçe sayımız 12'ye yükseldi” diyen Sezenkonuşmasında, “Türkiye genelindeki en başarılı illerden birisi AfyonkarahisarAK Parti il teşkilatıdır. Dün itibariyle de muhalif partiler tarafındankullanılan itiraz hakları karara bağlandı. Seçim sonuçları kesinleşti. MehmetZeybek başkanımız seçim kurulundan mazbatasını alarak dualar eşliğinde tümAfyonkarahisarlı hemşerilerimiz ile birlikte görevine başladı. Rabbim mahcupetmesin. Öncelikle Afyonkarahisar olmak üzere tüm Türkiye'ye hayırlar ihsaneylesin. Artık Mehmet Zeybek tüm Afyonkarahisar'ın Belediye Başkanıdır. Bize oyversin vermesin herkese eşit mesafede olacaktır. Bizim tek kaygımız Afyonkarahisar’dır.Afyonkarahisarlıhemşerilerimizdir. Biz yine geçmiş dönemde olduğu gibi Burhanettin Çoban'ınvermiş olduğu hizmetlere şahit olduğumuz gibi bundan sonra da inşallah güzel veiyi hizmetlere şahit olacağız ve hizmetkâr olacağız.Seçim süreci boyunca sadeceAfyonkarahisar merkez ile ilgili değil tüm ilçelerimizde beldelerimizde, seçimbölgelerimizde vatandaşlarımızın önüne projelerle çıktık.Bizim teşkilat olarak aslivazifemiz seçilmiş olan belediye başkanlarımızın projelerin takipçisi vedestekçisi olmaktır” ifadelerine yer verdi.

“İlk projemiz askeri havalimanı veAFRAY olacaktır”

Seçimsüreci boyunca farklı projelerle vatandaşların karşısına çıktıklarınıvurgulayan Sezen şöyle konuştu: “Gördük ki Afyonkarahisar halkının öncelikliproblemi trafiktir. Dolayısıyla bizim inşallah ilk projemizden birisi AFRAY olacaktır.Önümüzdeki haftalarda Ankara'da Sayın Ulaştırma Bakanımızdan bir randevu talepettik. Sayın vekillerimiz, belediye başkanımızla birlikte bir görüşmesağlayacağız.Önceliğimiz Afyonkarahisar’dır. Bununla birlikte askerihavalimanının sivil uçuşlara açılmasıdır. Öncelikle hayata geçireceğimiz iki projemizbudur.Tabii ilçelerimizde de göreve gelen belediye başkanlarımızıziyaretlerimiz devam ediyor.Özellikle Sultandağı,Çay, Emirdağ, Dinar ilçelerimizbudönem AK Parti'ye geçen ilçeler.Belediyeler ile ilgili de geçmişte eksik kalanyapılamayan hükümet desteklerinden yeterince faydalanamayan bu ilçelere önceliksağlayacağız.Biz oradaki belediye başkanlarımıza dedik ki;‘Beş yıllık görevegeldiniz. Gece gündüz demeden her biri kendi döneminde 10'ar yıllık çalışacakbu eksikliklerinizi bir an önce inşallah giderecek, halkı AK Partibelediyeciliği ile tanıştıracak ve devam edeceğiz.’”

“Yarın ilk grup toplantımızıyapacağız”

Sezen, merkezdekiİl Genel Meclisi üyelikleri ile ilgili itirazın sabah neticelendiğini kaydederekşöyle dedi: “İnşallah bugün saat 17:00 da merkezdeki il genel meclis üyelerimizmazbatalarını alacaklar.Muhtemeldir ki yarın bizim tüzüğümüz gereği İl GenelMeclisi üyelerinin ve Belediye Meclis Üyelerinin grup başkanı olarak ilk gruptoplantımızı yapacağız. Hem Belediye Meclis üyelerimiz, hem de İl Genel Meclis üyelerimizlegerçekleştireceğiz.Toplantının ardından da Bismillah diyerek görevlerinebaşlayacaklardır.Kaybedecek bir günümüz dahi yok.Afyonkarahisar içinçalışacağız.Yapacak çok işimiz var.İnşallah şehrimizi Ege'nin yapma gayreti ileçıktığımız yolda Sayın Bakanımızla,milletvekillerimiz ile teşkilatımız ile belediyebaşkanımızla termalin başkenti bir Afyonkarahisar için gece gündüz demeden çalışacağız.”

Çoban’a teşekkür, Zeybek’e başarıdiledi

Sezen, “10yıldır Afyonkarahisar’daeşsiz hizmetleri bulunan Sayın Burhanettin Çobanbaşkanımıza tüm Afyonkarahisarlılar adına şükranlarımı ifade ediyorum.Tümbelediye çalışanlarımız adına, teşkilat mensuplarımız adına 10 yıldır bugörevde bulunmuş arkadaşlarımız adına Burhanettin başkanımıza tekrar teşekkürediyorum. AK Parti vefanın adıdır.Mehmet Zeybek başkanımıza da inşallah güzelhizmetleri için yolu açık olsun diyoruz.Teşkilat olarak vekillerimiz olarak herdaim onun yanındayız.Afyonkarahisar için neler yapılması gerekiyorsa hepbirlikte Sayın Belediye Başkanımız,Sayın Bakanımızla, teşkilatımız ile ve SayınGenel Başkanımız Cumhurbaşkanımız temsilen İl Başkanı olarak ben her türlüyanındayım.İnşallah yeni dönem Afyonkarahisar’ımıza hayırlı olur” dedi.

AK Parti haftaya kampa giriyor

Sezensözlerini, “Haftaya inşallah 26-27-28 Nisan'da Sayın Cumhurbaşkanımızın Başkanlığındabir kampa katılıyoruz. Kızılcahamam'da yapılacak kampımıza belde, ilçe, İlGenel, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız katılacaktır.Yerel yönetimlerleilgili bir projeksiyon çizilecek. Sıkıntıda olan bölgelerde bir yol izlenecekve ona göre bir çözüm bulunacak. Biz teşkilatçılık gereği bir yenilenmesürecinden geçtik.Seçimler bizim için bir yenilenmelidir. Dolayısıyla şimdibundan sonra alamadığımız noktalarda nerelerdir, nedendir, orada sorun nedir onlarıçözeceğiz” ifadeleri ile noktaladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri