Zeybek projelerinin bir kısmını açıkladı


AK Parti BelediyeBaşkan adayı Mehmet Zeybek projelerini “Şehrimizin geleceğinde hepimizin imzasıolsun” sloganıyla açıklıyor. Zeybek ilimiz için yapacağı projelerin bir kısmınıyedi başlık altında kamuoyuna duyurdu.

Afyonkarahisar halkının beklentileri yönünde projelerhazırlayan Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek, bu projeleri kamuoyuna tek tekduyuruyor.

Trafik rahatlayacak

“Trafik Ulaşım ve otopark projeleri” hakkında bilgi verenZeybek bunların, şehir içi trafik düzenlemeleri, teknolojik otoparklar, hafifraylı sistem, hologramik yaya geçitleri, ilkel görüntü oluşturan kasisleryerine hız uyarı sistemleri kurulacağını söyledi.

Jeotermal projeleri

AFJET’te 8 bin ile 10 bin konut kapasite artırımıyapacağını kaydeden Zeybek, AFJET’te yeni Jeotermal sahaların açılması, AFJESelektrik üretiminde kapasite arttırılması ve Jeotermal Park kurulacağını ifadeetti

Semtpoliklinikleri ve spor lisesi

Sağlık ve spor projeleri hakkında da bilgi veren Zeybek,sağlık için şehrin belirli noktalarına semt poliklinikleri kurulacağınıduyurdu. Zeybek bununla birlikte şehrimizde spor lisesi kazandırmayıhedeflediğini ifade etti.

İlimize milletbahçeleri geliyor

Şehirleşme konusundaki proje ise; Kentsel dönüşüm sahaları,Sanat okulu arazisinin millet bahçesine dönüştürülmesi, GarnizonKomutanlığı'nın arazisi millet bahçesine dönüştürülmesi, Eski Devlet Hastanesi arkasındakiCirit Kayalığının Millet Bahçesine dönüştürülmesi.

Sosyal ve kültürelprojeler

Sosyal, kültürel ve turizm projeleri hakkında da bilgiveren Zeybek, “Afyonkarahisar Kalesi teleferik tesisi, Türk Otağı kültüreltesisi, Bilim Park, Mermer Park, Eski İzmir istasyonu Sosyal Tesisi, AliÇetinkaya Garı rekreasyon alanı, Şehir giriş yapıtları, İsmet Atilla KültürMerkezi” dedi.

İstihdam projeleri

 
Jeotermal ile ısıtılan teknolojik seraların bulunduğu bölgeye İhtisas OrganizeSanayi Bölgesi kurulacağını duyuran Zeybek, AFBOX yeni nesil büfeleroluşturacak ve istihdama katkı sağlayacak projeler yapacaklarını duyurdu.

Eğitim projeleri

Eğitim projelerinin de hazır olduğunu kaydeden Zeybekbunun için Çocuk Üniversitesi ve Meslek edinme kursları yapacaklarını ifadeetti.

Zeybek önümüzdeki günlerde yeni projelerini de kamuoyunaduyuracağını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri