Zeybek: Projelerimizle Afyonkarahisar’ımıza değerine değer katacağız


AK Parti BelediyeBaşkan Adayı Mehmet Zeybek ve AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunusen,Karşıyaka, Sahipata ve Yenice Mahallesindeki vatandaşlarla Grand Derya DüğünSalonunda bir araya geldi. Seçim arifelerinde değil, her zaman vatandaşlarla içiçe olduğunu ifade eden Zeybek, “Gönül belediyeciliği destanını hep birlikteyazacağız" dedi.

Toplantıya, AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunusen,Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser,Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan vebelediye meclis üyeleri katıldı. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği tanıtımtoplantısına “Zeybek Başkan” tezahüratlarıyla karşılanan Zeybek hemprojelerini, hem de Belediye Meclis üyelerini tanıttı.

“Hiç bir arayagelemeyecek olan partiler kol kola girdi”

Hizmet yolculuğumuza 31 Mart’tan sonra da güçlü şekildedevam edeceklerini ifade eden AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AKBelediyeciliğin devam etmesi vatandaşlardan destek istedi. Afyonkarahisar’a sonyıllarda büyük yatırımlar yapıldığından söz eden Yurdunuseven,“Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibiülkemiz üzerinde oynanan büyük oyunlar var. Hiç bir araya gelemeyecek olanpartiler kol kola giderek bir ittifak oluşturdular. 80 yıl boyunca ülkemizidoğru düzgün yönetemeyenler, bugün Saadet Partisi ile seçimlere giriyorlar.Teröristlerle ittifak kuran İP partisi vatandaşlarımızdan oy istiyorlar. BizAfyonkarahisar’dan haykırıyoruz. Diyoruz ki ‘sizler bu seçimdebaşaramayacaksınız, Afyon Recep Tayyip Erdoğan’a destek olacak’. Bizler busamimiyeti bu coşkuyu görüyoruz. Karşımızda buluna şer ittifakı amacı iyi birhizmet gayeleri yok. Bir partinin genel başkanı var. Her seçimde kaybediyor. 15seçime girmiş ve 15’ini de kaybetmiş. O parti 27 yıldan beri iktidar olamamış.Seçim sonunda da ‘televizyonlarda ben bu seçimde yüksek oy aldık’ diye milletikandırıyor. Eminim 31 Mart yerel seçimde de aynı cümleyi televizyonlardaduyarsınız. Onun için biz AK Partimize destek vereceğiz. Afyonkarahisar’daBelediye Başkan Adayımız Mehmet Zeybek abimize sandıkları patlatırcasına destekvereceğiz. Daha iyi hizmet istiyorsak AK Parti’ye tam gücümüzle destekolacağız” şeklinde konuştu.

“Ezana yapılansaygısızlığa seyirci kalmayacağız”

Ezana yapılan büyük saygısızlığa tepki gösteren Zeybek,“Ezanımıza yapılan saygısızlığa Afyonkarahisarlı vatandaşlarımız seyircikalmayacak. Dini değerlerimize yapılan saldırılar her seçim öncesi nüksediyor.Kin ve nefret söylemleriyle seçmenler arasında tahrik etmeye çalışılıyor.  Yapılan bu protesto inanç özgürlüğü çerçevesindedini değerlerimizle bağdaşmıyor. Her dinden insanların özgürde yaşadığı,özgürce ibaretlerini yaptığı bir ülkedir. AK Parti iktidarımızla birlikte sonyıllarda Müslümanlar ve İslam’la ilgili oynanan oyunlar her geçen günartmaktadır. Bu yapılan çirkin saldırı tamamen bilinçli ve kurgulanmıştır. Hükümetimiz bu yaşanan olayı sonuna kadar takipçisiolacaktır” ifadelerini kullandı.

“Şehrimizineksiklerini biliyoruz ve çözüm yollarını üretiyoruz”

Seçildiği takdirde “Gönül Belediyeciliği” ilkesiyleAfyonkarahisar halkının hizmetkârı olacağını sözünü veren Zeybek konuşmasınışöyle sürdürdü. “Şehrimizi bir eksiği olan sahne sanatları ve konferans salonuile ilgili projemiz olan İsmet Attila Kültür Merkezi Afyonkarahisar halkınınbeğenisine sunduk. Gelişen ve büyüyen şehrimizin ihtiyaç ve eksiklerini biliyorve planlıyoruz. Bu amaçla 650 kişilik tiyatro ve sahne sanatları alanı ileküçük salonları galerilerden oluşan model bir kültür merkezi prestijprojelerimizin arasında yer alıyor. Mimari projesi hazırlanan projemizAfyonkarahisar halkının beklentisini tamamen karşılayacak ve marka değeriniarttıracaktır. Şehrimizin eksiklerini bildiğimiz için çözüm yolları üretiyoruz.Projelerimizle Afyonkarahisar’ımıza değerine değer katacağız” dedi.

Konuşmalarının ardından Belediye Meclis üyeleri tek tekkürsüye davet edilerek tanıtıldı. Soru cevap şeklinde devam eden program topluhatıra fotoğrafı çekildikten sonra son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri