Zeybek öğrencilere menemen yaptı


AK PartiAfyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, kendisini evlerine daveteden öğrencilere menemen yaptı.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı MehmetZeybek, kendisini sosyal medyadan evlerine davet eden üniversite öğrencilerinesürpriz bir ziyarette bulundu. Erenler mahallesinde oturan gençlerin evinegiden Zeybek bir süre gençlerle sohbet etti. Ardından da, öğrenci evigeleneklerinden biri olan menemeni yapmak için kollarını sıvayarak ocağınbaşına geçti.

“Yemek yapmaktausta”

Zeybek’in geleceğini duyan gençlerin arkadaşları da evekonuk oldu. Hal böyle olunca Zeybek, büyük bir tavada bol yumurtalı menemenigençler için hazırladı. Yemek yapmakta usta olduğu görülen Zeybek’in keyfiyerindeydi. Menemen hazır olunca hep birlikte sofraya oturuldu. Öğrencilerleyenilen yemeğin ardından çaylar içildi. Zeybek gençlerle öğrencilik yılları veAfyonkarahisar’a gençlerin gözüyle neler yapılabilir üzerine sohbet etti.

“Öğrencilik günlerimihatırladım”

Burada konuşan Zeybek, “Yoğun ve ziyaretlerle dolu geçenbir günü daha tamamladık. Bugün son ziyaretimizi bizleri davet eden öğrenciarkadaşlarımızın evine yaptık. Burada sohbet ve menemenle kendi öğrencilikgünlerimizi hatırladık. Zira ben mutfağa uzak biri değilim. Gençliğimizdepazarcılık yaptık, tuğla fabrikalarında çalıştık, inşaatlarda çalıştık,hepsinde de yemeğimizi kendimiz yapardık. Aynı şekilde öğrenciliğimizde deyemeğimizi kendimiz yapardık. Evimde de ihtiyaç duyduğumda eşime yardım ederim.Ben bu öğrencilerimizin evine girdiğimde karşımda Necip Fazıl’ın GençliğeHitabe şiirinde ifade ettiği gibi ‘Kim Var?’ diye seslenilince, sağına vesoluna bakmadan fert fert ‘Ben Varım!’ cevabını verici, her ferdi ‘Benimolmadığım yerde kimse yoktur!’ fikrini besleyici bir dâva ahlakına sahip birgençlik gördüm. Hepsinin gözlerinden öpüyorum. Rabbim hepsine muvaffakiyetlernasip etsin” dedi.

Ziyarette Zeybek’e AK Parti İl Gençlik Kolları BaşkanıEthem Karahan da eşlik etti. Ziyaret, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri