Zeybek, İlim Yayma Cemiyetinin Kongresine Katıldı



AK Parti Belediye Başkan Adayı MehmetZeybek, İlim Yayma Cemiyeti Afyonkarahisar Şubesi, 7. Olağan Genel Kurulundakatıldı. Türkiye’nin en hayırlı derneği olduğunu ifade eden Zeybek, yeniseçilen arkadaşlarıma hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İlim Yayma CemiyetiAfyonkarahisar Şubemizin 7. Olağan Genel Kurulunda konuşan AK Parti BelediyeBaşkan Adayı Mehmet Zeybek, “2017 yılında açılışından bu yana cemiyetimizdebulunan arkadaşlarımızla hiçbir zaman bağlantımızı kesmedik. Bu gün buradatoplandığımız binanın AK Parti İl Başkanlığım yaptığım dönemde zamanınDefterdarı Mustafa Ceylan’a talep ettik. Bu arsa bize lazım dedik. Arkadaşlarımızdanbir rapor istedim. Ege illeri bölge başkanları toplantısında o yıllardaBaşbakan olan Cumhurbaşkanımız Ak Parti Genel Başkanımız Recep TayyipErdoğan’dan bu arsanın İlim Yayma Cemiyeti’ne verilmesi konusunda görüştüm. Buarsaya Kültür merkezi açmak istiyoruz ama şu anki binanın hazine arazisiolduğunu ifade ettim. İlim Yayma Cemiyetinin Genel Başkanımızda bu işi sıkıtakip ederek, arsayı aldık. Böyle güzel bir binayı Afyonkarahisarımızakazandıran herkese teşekkür ederim. İnşallah bu binada hayırlı hizmetler olur”dedi

Yeni görev alan arkadaşlara başarılar dilerim

1951 yılında kurulan en eskihayır derneği oluğunu ifade eden Zeybek, “Cemiyetimiz tüzüğü doğrultusundaüyelerimizin ve hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle anaokulundanüniversiteye kadar okuyan öğrencilerimize yönelik eğitim faaliyetlerine destek veriyor.Cemiyetteki arkadaşlarımızı güzel ve ciddi işler yapıyorlar. 7. Olağan genelkurulunda seçilen arkadaşlarımıza büyük sorumluluklar düşüyor. Görevlerinilaikiyle yapacaklarına inanıyorum. 31 Mart günü seçilmemiz takdirde hep zamandestek vereceğimi ifade etmek istiyorum. Genel kurulumuz hepimize ve ilimizehayırlı olsun" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri