Zeybek, Genç STK temsilcileriyle buluştu


Gençlerle sık sık biraraya gelen AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek,gençlik buluşmalarına bir yenisini daha ekledi. Çok sayıda gencin katıldığıbuluşmada gençler merak ettikleri soruları yöneltti.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek,AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları’nın organize ettiği “Genç STKBuluşmaları” adlı program kapsamında ilde faaliyet gösteren Sivil ToplumKuruluşlarının genç temsilcileriyle ile Karayolları Parkı’nda bir araya geldi.Programa Genç Memur-Sen, Genç Önder, Genç Diyanet-Sen, Genç İHH, TÜGVA,Hizmet-İş Sen, Aziz Mahmud Hüdai, Hayrat Vakfı ve İlim Yayma Cemiyeti’nintemsilcileri katıldı.

“Afyonkarahisar’ımızda15 bin genç üyemiz var”

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Gençlik KollarıBaşkanı Ethem Karahan, Başkan adayı Mehmet Zeybek’in Afyonkarahisar’da yaşayangençler için büyük bir şans olduğunu ve ortaya koyacağı projelerin şimdidenkendisini heyecanlandırdığını belirtti. Karahan konuşmasına şöyle devam etti. “Tabelaisimleri faklı olabilir. Gayemiz amacımız ve maksadımız birdir. Biz yaklaşan 31Mart yerel seçimlerin öncesi ve sonrası sürecinde sivil toplum kuruluşlarıylaolan istişarelerimiz devam ettireceğiz. Bu toplantımızın amacı BelediyeBaşkanımız Mehmet Zeybek abimizle birlikte şehrimizin geleceği içingörüşlerinizi ve fikirlerinizi alacağız. Son yıllarda ülke olarak çok önemli bir süreç geçirmekteyiz. STK’larolarak Afyonkarahisar’ımızda 15 Bin genç üyemiz var. 31 Mart’ta ilk defa oykullanacak olan genç kardeşlerimize 4 Bine yakın genç kardeşlerimiz var. Bunlarsiyasete henüz adapte olamamış veya siyasete biraz mesafeli duran gençkardeşlerimiz bulunmaktadır. STK temsilcileriyle birlikte el ele vererek bukardeşlerimizi aramıza katacağız” ifadelerini kullandı.

“AK Parti gençlereönem veriyor”

Programda yaptığı konuşmada gençlere seslenen Zeybek,Afyonkarahisar siyasetinde gençlere büyük görevler düştüğünü söyledi. Gençlereen çok AK Partinin önem verdiğini belirten Zeybek, “Cumhurbaşkanımız RecepTayyip Erdoğan yaş olarak ileri ama siyasetteki çalışmalarına baktığımızda engencimiz ve yorulmak nedir bilmiyor. Ülkemizin coğrafi konum ve yaklaşan yerelseçimler öncesinde bize yorgunluk ve uyku yok. Hedefimiz o kadar yüksek ki,daha çok çalışmamız gerekiyor. Şehrin ihtiyaçlarını siz değerli gençlerimizinfikirlerine ihtiyacımız var. Sizlerin beklentilerini göz önünde bulundurarakona göre stratejimizi belirleyeceğiz. Yapacağımız projelerimiz hayata geçtiktensonra mutluluğumuzu yine şehrimizle birlikle yaşayacağız. Hiçbir zaman boşvaatler vererek vatandaşlarımızı kandırmayacağız. Hemşehrilerimin yaşamkalitesini arttıracağız. Afyonkarahisar’ımızın çehresini değiştirileceğiz.Projelerimizle önümüzdeki 5 yılı en iyi hizmet etmek en büyük gayemizdir.Gücümüzü ve enerjimizi şehrimiz için kullanacağız. İnşallah 31 Mart seçimindemuvaffak oluruz” şeklinde konuştu.

Konuşmalarının ardından genç STK temsilcilerin başkanları veüyeleri başkan adayı Mehmet Zeybek’e sorularını iletti. Geç saatlere kadarsüren “Genç STK Buluşmaları” adlı program toplu fotoğrafın çekilmesi ile sonraerdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri