ZEYBEK, ATSO’YU ZİYARET ETTİ

AK Parti Afyonkarahisar Belediye BaşkanAdayı Mehmet Zeybek, beraberindeki heyetle Afyonkarahisar Ticaret ve SanayiOdası’nı ziyaret etti.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye BaşkanAdayı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ATSO) ziyaretederek istişarelerde bulundu. Ziyarette ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet SıtkıMerdivenci, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Meclis Katip ÜyesiOsman Erdem, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül, ATSO YönetimKurulu Üyeleri Hayrettin Güzbey, Ekrem Demirel ve Ahmet Anlıak hazır bulundu.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı BülentEser, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, AK Parti İl GençlikKolları Başkanı Ethem Karahan ve AK Partili yöneticilerin katıldığı ziyarettekonuşan ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, “Mehmet Bey’e çıktığıyolda başarılar diliyorum. Nasip olur ve Belediye Başkanlığı’nı kazanırsa, dahaönceki Belediye Başkanlarımız ile olduğu gibi kendileriyle de son derece uyumiçinde çalışacağımızdan eminim” dedi.

“ÖNEMLİ GÖREVLER YAPTI”

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı HüsnüSerteser de “Mehmet Zeybek Bey benim eskiden tanıdığım, hem benim meslektaşım;hem de AK Parti içerisinde uzun yıllar önemli görevler yapmış bir büyüğümüz. AKParti Belediye Başkan Adayı olmasından dolayı memnuniyet duyduk. Kendisinebaşarılar diliyoruz. Daha önce AK Parti’ye yapmış olduğu hizmetleri BelediyeBaşkanı seçilirse de yapacağından emin olduğumuzu belirtiyoruz” diye konuştu.

SERTESER’DEN “UYUM” VURGUSU

Şehirlerin gelişiminde yöneticiler vesivil toplum kuruluşları arasındaki uyumun önemine dikkat çeken Serteser, “Şehrimizüç dönemdir AK Parti belediyeciliğini yaşamış bir şehirdir. Bilhassa son iki dönemdeSayın Burhanettin Çoban, Afyonkarahisarımız’a belediyeciliğin gerektirdiğihemen hemen her konuda önemli hizmetler yaptı. Bunun devamlılığı şarttır. Hizmetlerbitmiş değildir, yapılacak çok hizmet vardır. Bir şehrin sorunu tam olarakhiçbir zaman bitmez. Mevcut sorunlarımızı da çözmemiz gerekiyor. En önemlisorunlarımızdan bir tanesi şehir merkezindeki trafiktir. Bu konuya da parmakbasıyorsunuz. Gelecek dönem sorunların çözülmesini arzu ediyoruz. Bizim konumuzekonomi. Biz, Afyonkarahisar’ın ekonomisini geliştirmek, sorunları varsa çözmekiçin bu makamlardayız. Bizim üçüncü dönemimiz. Seçilecek Belediye Başkanımızile daha önce olduğu gibi dirsek temasında çalışmamız, uyumlu çalışmamız Afyonkarahisar’ınsorunlarını çözmede en büyük etken olacaktır. Son 10 senede yaşadığımız enbüyük güzellik, şehrimizde uyumun olmasıdır. Bu da şehrimizi önemli ölçüdegeliştirmiştir. Sizin de seçildiğiniz takdirde bu uyumuaynı şekilde devam ettireceğinizden eminiz” ifadelerini kullandı.

“İSTİŞARE VE ORTAK AKIL İLE YÖNETECEĞİZ”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye BaşkanAdayı Mehmet Zeybek ise, misafirperverlikleri dolayısıyla ATSO Meclis BaşkanıDr. Mehmet Sıtkı Merdivenci ile ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’eteşekkür etti. Zeybek, “Ticaret ve Sanayi Odası, bizim yabancısı olduğumuz birOda değil. Ben, Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyesiyim. Sivil toplumörgütlerinin, ilin gelişmesine, ülkenin gelişmesine, yapılacak yatırımlarda nederece ağır bir yük yüklendiğinin farkındayım. AK Parti’nin kurucularındanım.En uzun süre İl Başkanlığı yapan kişiyim. İl Başkanlığı yaptığımız süre içinde gerekTicaret ve Sanayi Odamız ile, gerek Ticaret Borsamız ile, gerekse diğer siviltoplum örgütlerimizle çok uyumlu bir çalışma sergiledik. Esnafımızın derdibizim derdimizdir. Sanayicimizin derdini kendi derdimiz olarak görüyoruz.Belediye’yi istişare ile, ortak akıl ile yönetmeyi düşünüyoruz. Bizimgöremediğimiz problemleri, yılın ya da ayın belirli günlerinde bir araya gelerek,istişare ederek çözüm yollarını birlikte arayacağız. Devlette devamlılıkesastır. Allah razı olsun, AK Parti iktidarından bu tarafa Afyon, AK Partilibelediyeler tarafından idare edildi. Son dönemde Afyon’da çok önemli hizmetleryapıldı. Burhanettin Çoban Bey, benim uzun süre beraber siyaset yaptığım birkardeşim, arkadaşım. Yatırımlar, kaldığı yerden aynı şekilde devam edecek”dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Afyon Haber Haberleri